web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Transhumanisme zal tijdens de nieuwe lockdown agendapunt nummer 1 worden voor de schoolgaande kinderen

Transhumanisme zal tijdens de nieuwe lockdown agendapunt nummer 1 worden voor de schoolgaande kinderen

Terwijl de meeste mensen niet doorhebben dat de eerste lockdown inclusief thuisonderwijs een test en voorbereiding was, is het maar eens tijd om het spelletje door te hebben.

Leerlingen op basisschool de Rank in Toldijk kregen van Koningin Máxima te horen hoe belangrijk het is om te leren over kunstmatige intelligentie. ‘Kunstmatige intelligentie gaat ons leven en wat we voor werk willen doen veranderen. Met name om je talenten beter te kunnen ontplooien,’ aldus Koningin Máxima, eind vorig jaar.

In samenwerking met FutureNL , waar miljardair Steven Schuurman de voorzitter van is, maken zij lespaketten voor basisscholen en Voortgezet Onderwijs. In de Raad van Advies zitten bijvoorbeeld prominenten als Prins Constantijn van Oranje, en Ernst Jan Stigter van Microsoft. Ja, de oprichter geeft niet alleen vaccinaties, maar zorgt dat het Microsoft team ook de volgende stappen onderneemt.

Enkele voorbeelden die kinderen geleerd krijgen van deze miljardairs:

💢Je kunt slimmer worden door een chip in je hersenen.

💢met een usb-stick in je vinger heb je altijd en overal je bestanden bij je.

💢Over 15 jaar worden baby’s meteen na de geboorte gechipt…..

💢over 20 jaar zijn ov-chipkaarten verleden tijd, wil je met het openbaar vervoer, moet je een chip in je arm laten plaatsen.

kijk ook even naar de werkblad stellingen in de onderstaande foto’s. Ja, duidelijker kan je het niet hebben toch? Zo in your face, dat het eigenlijk niet zichtbaar zal zijn voor velen.

Volgens FutureNL wordt zelfs beweerd dat dit meer veranderingen gaat brengen dan het internet. Volgens hen is het dus belangrijk dat leerlingen zich nu al bewust worden van deze nieuwe technologie. Vanaf #september 2020 zullen volgens hen de ethische kant van technologie de centrale rol gaan spelen.

Lees ook:   Aangevallen homostel...

De jeugd wordt via de weg van de normalisering van geslachtsverandering (transseksualiteit) voorbereid op de verandering in een hybride mens (transhumanisme).

Ik voel, en zeg al een tijdje dat er iets veel groters aan zit te komen. En ik weet dat zij dit al heel lang weten. Transhumanisme is hun ideale droom, en de oorlog draait al heel lang om onze kinderen. Het gaat een tandje bijgezet worden. Het is te ongelofelijk voor velen wat er daadwerkelijk aan de hand is. Een nachtmerrie, een enge droom, en samen met Corona hebben ze de eerste stappen gezet.

Iedereen die dit allemaal maar wilde fantasieën van doorgedraaide complotdenkers vindt, zal mogelijk pas weer terug willen zwemmen als de fuik zich te ver gesloten heeft, en die tijd gaat snel komen.Ze hebben een probleem gecreëerd en komen vervolgens wereldwijd met de oplossing, een vaccin. Trap er niet in mensen. Het is te onwerkelijk, te groots, te duivels voor velen. Velen zullen in de val gaan trappen, alweer.

Ik ben voorbereid, ons pakken ze niet, wij zijn krachtiger dan dat!

Ramon W

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien