web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-EliteWijsheid

Politiek van het gezond verstand

Een nieuw boek van Thierry Baudet
Met een voorwoord van Theo Hiddema

Politiek van het gezond verstand

Thierry Baudet (1983) publiceerde negen boeken, waaronder De aanval op de natiestaat (2012, tiende druk 2016), Oikofobie (2013, vierde druk 2016) en Voorwaardelijke liefde (2014). Hij stond aan de basis van het referendum over het Europese Associatieverdrag met Oekraïne. In 2014 richtte hij Forum voor Democratie op, waarvoor hij bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2017 lijsttrekker was.

Drie Grote Projecten domineren de politiek in alle Westerse landen: alsmaar voortgaande immigratie, Europese eenmaking en verregaande klimaatplannen. Maar geen van deze projecten helpt ons verder of dient een zinvol doel. Ze staan haaks op het gezond verstand. In dit boek presenteert Thierry Baudet zijn alternatief.
Politiek van het Gezond Verstand
neemt de lezer mee in de opbouw van een ongekend succesvolle politieke vernieuwingsbeweging. Vanaf het ontstaan van Forum voor Democratie volgen we de belangrijkste stappen en speeches tot het moment waarop de partij uitgroeide tot grootste van het land. Het boek biedt de belangrijkste argumenten voor de noodzakelijke maatschappelijke koerswijziging, maar laat zich ook lezen als liefdesverklaring aan de Europese beschaving in al haar veelkleurigheid, diepte en kracht.

Via de link kun je het boek bestellen, de verwijscode is van Baudet zelf! Niet van mij dus.
🙂 En je kunt 30 bladzijden inlezen.

https://www.bol.com/nl/p/politiek-van-het-gezond-verstand/9300000004184201/

Wat een taalvirtuozen die twee!
Geweldig om te lezen.

En hopelijk onze toekomstige Premier.

 

Lees ook:   Kinderen moeten voor Sint door detectiepoort
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥