...

02 december 2021

 

Turkse/Marokkaanse vrouwen trouwen niet buiten de eigen groep (2/2)

Is dat niet discriminatie? 😉

Woei lees net een reactie:
Als je een met een Marokaanse vrouw in bed duikt als blanke ! Pas maar op want je eindigt met een kogel in je kop of een handgranaat van 1 van de familie die de familie eer wil herstellen !! 2 vrienden van mij hebben aanslagen overleeft omdat ze een relatie met een marokaanse hadden . haar familie is erachter gekomen ! neefje uit marokko kwam even langs met een handgranaat ! En mijn andere vriend werd bezocht door haar broer met een afgezaagde geweer en heeft dat gelukkig ook overleeft ! Wij zijn hier de racisten hier ???

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Hoe ik op school voor mijn kind een gewetensvolle vrijstelling kreeg van het dragen van een masker

Gerelateerde berichten