25 januari 2022

 

Als ouder doe je het nooit goed…?

Nee even serieus dit is echt erg…

https://www.ad.nl/buitenland/meisje-8-zit-13-uur-aan-tafel-nadat-vader-haar-dwingt-spruitjes-op-te-eten~ad92bc87/

Kind moest spruiten eten, en mocht zo niet naar het toilet en kleren verschonen…wreed gewoon.

Dan ben je niet in orde.

Maar ja zo zat ik ook ooit voor een bordje brinta, smerig dat het was…wil het nu nog niet eten…zelfs niet proberen!

Ik mocht niet eens naar school want bord brinta moest eerst op…nu als dat koud is geworden berg je dan maar…net een bak kots…nou 2 uur later mocht ik dan naar school inclu briefje dat ik maar strafwerk mee moest van school omdat ik te laat was omdat ik mijn bord brinta niet wilde opeten…
ja sorry dat gaat gewoon te ver…

Je kunt als kind gewoon echt iets écht niet lusten!
Later misschien weer wel.. maar zo kweek je geen vreugd aan voedsel…
Het kan averechts werken zelfs.
Misschien kan ik daarom zo goed koken…Heb met lange tanden aan tafel gezeten dankzij zoute snijbonen inclu megadraden dacht dat ik erin zou stikken mijn bordrand lag vol draadjes…toch moest ik ze eten…
Mijn pa was nogal streng en dat is niet erg maar je kunt ook overdrijven en goede snijbonen halen! Zonder draden.
Ik heb mijn kind nooit gedwongen en raad eens, hij at altijd alles!
Want alles was smakelijk! 🙂 Zo kan het dus ook.

Lees ook:   Ouders gaan flinke boete betalen als hun kinderen wapens hebben

Gerelateerde berichten