web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Aanhoudingen in zaak dood Savannah en Romy/ vreemd verhaal

Aanhoudingen in zaak dood Savannah en Romy

BUNSCHOTEN – De politie heeft in de zaken van de dode meisjes Romy en Savannah aanhoudingen verricht. Het gaat in beide zaken om een minderjarige verdachte, aldus de politie. ,,Gelet op de informatie uit de onderzoeken tot nu toe, ziet het er uit als twee op zichzelf staande zaken.” ¿¿¿

Een veertienjarige jongen uit de gemeente Ede is aangehouden in verband met de dood van Romy uit Hoevelaken. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij haar dood, aldus de politie. Romy werd vrijdagmiddag 2 juni aan het Emelaarsepad in Achterveld in het water gevonden.
In de zaak rond Savannah Dekker is een zestienjarige jongen uit Den Bosch aangehouden. Ook hij werd in de nacht van zondag op maandag aangehouden. De families van beide meisjes zijn bijgepraat door de politie.

In beide zaken heeft de politie een team grootschalige opsporing ingezet die informatie delen. Op basis van bevindingen van beide teams tot nu toe, lijkt er geen verband te zijn tussen beide zaken.

https://www.telegraaf.nl/binnenland/28310874/__Aanhoudingen_in_zaak_dood_meisjes__.html

Dit verhaal maakt het dus totaal verdacht… Toevallig zijn de daders tegelijk aangehouden?

20 Kilometer afstand van elkaar, rond dezelfde tijd, zelfde omgeving, met meerdere meldingen van jonge meiden die lastig gevallen werden door een zwarte auto met daarin 2 getinte medelanders, worden er in enkele dagen losstaand van elkaar, twee- toevallig beiden, 14 jarige meisjes dood gevonden, beiden in een sloot.
Onafhankelijk van elkaar. – Alsof er elke week meisjes van 14 vermoord worden…?

Aangezien tegenwoordig veel jonge jongens meiden vermoorden ofzo…¿¿¿
Schijnen de daders minderjarig te zijn, nml een jongen van eveneens 14 jaar oud, en nog een jongen van 16 jaar oud.

Lees ook:   Instagram verwijdert video van Madonna na complottheorie coronavirus, Soros

Uhuh,… it makes sense toch?

Misschien waren die twee jongens vrienden van elkaar, en bespraken zij iets als: Wat zullen wij eens gaan doen met de Pinksteren, want ik verveel me zo.

Te bizar dit…ongeloofwaardig idem.

Strange…?

https://www.ad.nl/dossier-savannah-en-romy/twee-tieners-opgepakt-dood-savannah-en-romy-niet-gelinkt~a4b9494b/

 

GISTEREN 04|06

Meerdere meldingen van poging klemrijden meisjes

Vanuit Soest en Bunschoten komt een melding van een poging ontvoering

SOEST – Nadat gisteren is gemeld dat er eerder deze week een meisje is lastig gevallen door een tweetal mannen komt ook vandaag daar een melding bij. In Soest is een poging gedaan om een meisje te ontvoeren, het meisje van dertien jaar werd ook hier klemgereden / achtervolgd door een klein donker autootje. Hierin zaten twee mannen, het meisje is gevlucht en opgevangen. Deze melding heeft veel overeenkomsten met de melding uit Bunschoten-Spakenburg. In beide gevallen is er sprake van een klein donker autootje met daarin twee mannen, volgens de melding uit Soest zou het gaan om lichtgetinte mannen.

 

Of deze meldingen te maken hebben met de dood van een meisje in Achterveld en de vermissing van een 14 jarig meisje in Bunschoten-Spakenburg is niet bekend. In de vermissingszaak van Savannah is intussen bekend dat er papieren van haar zijn gevonden op de Bisschopsweg, dit is de doorgaande weg tussen Bunschoten en Baarn / Soest.

https://www.112hilversum.nl/page/Nieuwsdetail/41510/meerdere-meldingen-van-poging-klemrijden-meisjes?

Mocht u tips hebben of een verdachte situatie zien meldt dat dan direct aan de politie.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥