...
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Het eerste echte corona slachtoffer is 19 jaar oud…bedankt regering

https://www.nu.nl/buitenland/6044306/rellen-in-brussel-nadat-man-19-omkomt-bij-vlucht-voor-coronacontrole.html

Dank je wel regering… Dit is toch wat jullie wilden veroorzaken…ellende!

Deze jongeman van 19 is dood …dankzij de politie die zo nodig op moest treden en vooral boetes moest uitdelen!

Fantastisch gedaan!

Eerst via de media mensen doodsbang maken en dan jagen op mensen op straat…kliklijnen instellen…een app op een mobiel willen en die er gewoon doordrammen…de hele wereld over oh wacht het is een nwo plan!

Het zou je kind maar zijn… hoop dat al die mensen die luisterden naar diegenen die onze regering mogen beïnvloeden omdat ze geld en macht hebben denken aan hun eigen kinderen…wat denk je dat je een hele wereld onder een grote controle kunt houden door macht en door misbruik te maken door het beknotten van vrijheden!
Gaat niemand pikken ja de simpelen van geest misschien… Nederland was een vrij land…ooit…ze hebben het kapot gemaakt…
Belgie idem…heel de eu is kapot gemaakt door idioten..met geld.
Wat een gotspe…karma zal ze achtervolgen vele levens lang… Ik wens de ouders van deze arme knul veel sterkte…
Hun zoon is het pas het echte corona slachtoffer… corona een griep opzettelijk gemaakt door mensen in een lab…
Ingespoten in bange mensen die denken dat als je wat ouder wordt je meteen doodgaat aan griep…nee!

Mensen die al teveel medicatie slikken…omdat hen voorgekauwd wordt dat ze dat nodig hebben…niet…
Als iemand aan mijn kind kwam zou ik de kogel bedenken voor diegene die hier de oorzaak van was… laat men zich niet vergissen in de mensheid die niet langer simpel zijn en schaapachtig alles opvolgen dat hen geleerd is op scholen… nee ze hebben niet het beste met u voor…nooit gehad zelfs..

Lees ook:   VPRO verdient draai om de oren

De Belgische politie heeft zeker 25 relschoppers aangehouden nadat een protest in de Brusselse gemeente Anderlecht zaterdag ontaardde in geweld. In de gemeente is het onrustig sinds vrijdagavond een negentienjarige man omkwam na een botsing met een politievoertuig. De jongen was op de vlucht geslagen voor een coronacontrole van de politie, schrijft VRT NWS.

Tientallen jongeren gingen zaterdag de straat op om te protesteren tegen de politie, na een oproep op sociale media. De politie zette ordetroepen in en agenten werden met stenen bekogeld. Minstens één persoon is gewond geraakt. Ook zouden vier politieauto’s vernield zijn.

De demonstranten wisten ook een vuurwapen uit een politiebusje te stelen, meldt HLN. Daarmee zou meerdere keren in de lucht geschoten zijn. “We sporen nu actief dat wapen op, maar hebben het nog niet teruggevonden”, zegt Patrick Evenepoel van de politie tegen de krant.

De rellen volgden op de dood van de negentienjarige man in Anderlecht afgelopen vrijdag. De man kwam om toen hij op de vlucht sloeg voor de politie, die hem wilde controleren voor het gebruik van een scooter. In België mag vanwege de geldende coronamaatregelen momenteel alleen op een scooter worden gereden om van en naar het werk te reizen. Op het overtreden van de regels staat een boete van 250 euro.

Jongen botste frontaal op politieauto

Rond 21.00 uur merkten de lokale politie twee jongeren op in Anderlecht, die elk op een eigen scooter zaten, zegt Willemien Baert van het Brusselse parket tegen VRT NWS. Toen de politie de twee wilde controleren, sloeg de negentienjarige op de vlucht, schrijft VRT NWS. De agenten achtervolgden de man, maar verloren hem uit het oog en riepen versterking op.

Lees ook:   Russen bouwen opvangkampen in Syrïe!!!

Toen de man even later een witte bestelbus probeerde in te halen, botste hij frontaal op de politieauto die van de andere kant kwam en was opgeroepen om bijstand te verlenen. De man kwam hierbij om het leven.

De dood van de man heeft veel losgemaakt in Anderlecht. Evenepoel zegt dat de onrust voor nu bedaard is, maar dat het elk moment weer kan oplaaien.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button