20 september 2020

 

Men denkt liever na over de pies van Patries dan…

Economische Golden Shower ECB doodgezwegen door MSM

De Noord-Europese landen zijn nu ook eindelijk aan de beurt, er komt namelijk een enorme economische, sociale, en politieke meltdown aan. De macht van de bestuurlijke elite neemt groteske vormen aan die echter angstvallig achter de schermen wordt gehouden door de MSM. Het ‘bankenprobleem’ dat ons op middel lange termijn de kop gaat kosten wordt compleet doodgezwegen in de media. Geen woord bij Jinek, DWDD, Tan of Pauw. Geen opening door de journaals. Nada, nakko, niks. En de burger, jij dus, die vindt het al snel te moeilijk, niet sexy genoeg, men heeft het liever over de de pies van Paay dan over de economische golden shower die onophoudelijk op onze hoofden klettert. Lees verder op https://wearechange.nl/?p=519

Geplaatst door We Are Change Rotterdam op dinsdag 21 maart 2017

 

En dan weerrrrrrrrrrr die VVD!
Het is toch wat!?
(Kan men aub die Rutte geen baantje geven in Brussel! Effe wat anders weet je!)

Lees ook:   Onvoorwaardelijke liefde

Gerelateerde berichten