...

19 juni 2021

 

Bezorger PostNL houdt pakketjes achter in Breda en verdwijnt met de noorderzon

Bezorger PostNL houdt pakketjes achter in Breda en verdwijnt met de noorderzon

BREDA – Een bezorger van PostNL heeft afgelopen vrijdag een groot aantal pakketten achterovergedrukt die hij onder meer in Breda moest bezorgen. De bezorger is daarna met de noorderzon verdwenen.

PostNL bevestigt dit en zegt dat er tien meldingen zijn binnengekomen. De ondernemer uit Breda die namens PostNL de pakketten bezorgt, deed aangifte tegen zijn chauffeur bij de politie. De verdachte is nog spoorloos. De politie onderzoekt de zaak.

Duur horloge
Vooral in de wijk Belcrum zijn er klachten over niet bezorgde pakketten. Voor sommige niet bezorgde pakketten is, zo blijkt uit het volgsysteem van PostNL, zelfs een handtekening voor ontvangst te zien. In sommige gevallen gaat het om telefoons of dure horloges.

Een van de gedupeerden is een bewoner van de Oude Terheijdenseweg. “Ik had mijn zinnen gezet op een horloge van SAWC Albatros. Vrijdagmiddag speciaal vrijgenomen om het klokje aan te nemen. Normaal gesproken kost zo’n horloge ongeveer 250 euro, ik heb hem gekocht voor 150 euro. Dit is wel heel zuur”, vertelt hij.”Ik had het pakket voor de zekerheid aangetekend laten versturen. In het volgsysteem zag ik tot mijn verbazing dat mijn horloge al was bezorgd en er een onduidelijke handtekening voor ontvangst stond. Ik heb een paar keer gevloekt. Ik hoop dat het horloge nog ergens opduikt.”

Volgsysteem
Ook Walewijn van der Weegen zag op het volgsysteem dat zijn bestelde kleding al was bezorgd. “Alleen niet op mijn adres. ik had kleding besteld voor ongeveer 250 euro. Hopelijk krijg ik nog iets vergoed. Ik ben blij dat nu duidelijk is wat er achter al die bezorgklachten zat.” De volgende keer bestelt hij weer gewoon kleding op internet.”Het zijn maar spullen.”

Lees ook:   Vrouwenvoetbal?¿

PostNL kan nog niet zeggen hoeveel pakketten er zijn verdwenen. “Ook over het totaalbedrag is nog geen zinnig woord te zeggen. We gaan zo snel mogelijk contact opnemen met de gedupeerden. We willen dit wel snel en netjes afhandelen”, aldus een woordvoerster van PostNL.

https://www.omroepbrabant.nl/?news/251243612/Bezorger+PostNL+houdt+pakketjes+achter+in+Breda+en+verdwijnt+met+de+noorderzon+.aspx

Gerelateerde berichten