web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Vlinders plegen geen zelfmoord

 photo d_zpsceiz1xvm.jpg

Dascha Graafsma

(niburu.co)

Eind vorig jaar was ons land in de grip van een zestienjarig meisje dat een halve nacht door Hilversum zwierf voordat ze zichzelf voor een trein gegooid zou hebben.

Dascha Graafsma werd door haar vader omschreven als een vlinder en hij geloofde in eerste instantie geen moment dat het zelfmoord was en volkomen terecht.
Hoe vaak komt het voor dat een vrolijk zestienjarig meisje wat een avondje gaat dansen aan het einde van die avond zelfmoord pleegt?

Niets, maar dan ook helemaal niets wees erop dat er op zaterdagochtend 28 november 2015 een einde zou komen aan het leven van dit meisje omdat ze zelfmoord zou hebben gepleegd door voor een aanstormende trein te gaan staan.

Een meisje dat in een discotheek in Hilversum zegt dat ze even naar de WC gaat en bijna vier uur later wordt gegrepen door een trein.

Een meisje dat ondanks dat het een koude kille nacht was met regen en wind naar buiten gaat zonder haar jas mee te nemen, in een t-shirt met korte mouwen waarvan experts zeggen dat ze dat geen half uur zou overleven.

Al enkele uren na het ongeluk weet de politie te melden dat het hier zou gaan om zelfmoord. Onderzoek wordt er niet of nauwelijks gedaan, ook niet nadat de vader een emotionele oproep doet omdat hij niet gelooft in de zelfmoord van zijn kind.

Later wordt in een doodlopend hofje haar ID kaart gevonden. Ze moet de discotheek hebben verlaten met alleen een dun T-shirt aan en zwerft dan vervolgens nog bijna vier uur rond voordat ze voor de trein gestapt zou zijn.

Lees ook:   Fluiten is straatintimidatie?

Eén van onze lezers heeft onderstaande documentaire gemaakt (dank!) over de dood van Dascha Graafsma en roept daarbij heel veel vragen op.

Zoals de politie die in eerste instantie verklaart dat het niet mogelijk zou zijn om bloedmonsters te nemen omdat het lichaam zodanig was verpulverd dat dit niet meer zou kunnen. Later bleek dat dit wel degelijk mogelijk was.

Eerdere beelden tonen aan dat er zich bij de ingang van de discotheek boven aan de muur een camera bevindt. Plotsklaps is deze camera later verdwenen.

De telefoon van Dascha werd pas later, weken!, teruggevonden. Volgens de NOS ging het om een witte iPhone, terwijl de politie in eerdere verklaringen sprak over een zwarte iPhone.

Vrijwel onmiddellijk na het ongeluk wist de politie dat het ging om Dascha. Terwijl het lichaam dusdanig was verminkt dat alleen een DNA test uitsluitsel zou kunnen geven.

Dan iets dat bij iedereen de nodige alarmbellen zou moeten doen afgaan. Peter R. de Vries (Mr. Doofpot) komt prominent in beeld bij deze zaak. We weten dat De Vries een lakei is van de elite die alles uitvoert wat hem wordt opgedragen zoals bijvoorbeeld in de zaak tegen Joris Demmink.

De Vries die weet te vertellen dat verschillende drugs zijn aangetroffen in het lichaam van Dascha. Hiermee suggereerde hij uiteraard dat ze die avond wel drugs gebruikt zou hebben en in een vlaag van verstandsverbijstering voor de trein zou zijn gestapt.

Later blijkt ook weer dat Dascha helemaal geen drugs heeft gebruikt die avond. Dan staat echter het oordeel “zelfmoord” al lang vast en maakt het geen enkel verschil meer.

Lees ook:   De waarheid over het vaccineren daarover mag je niet spreken!?

De maker van de video gaat uit van de theorie dat Dascha Graafsma wel degelijk werd vermoord en dat dit is gebeurd om een heel duidelijke boodschap af te geven aan de vader van het meisjes, René Graafsma.

Deze man had zich in het hol van de leeuw begeven door op te komen voor mensen die de boot in waren gegaan met de zogenaamde woekerpolissen. Graafsma had zich de afgelopen jaren opgeworpen als voorvechter voor de slachtoffers en kon vanuit die invalshoek mogelijk miljarden aan claims neerleggen bij de boosdoeners zoals ING en Nationale Nederlanden.

Alhoewel René Graafsma een bestaand Youtube kanaal had, maakt hij precies een week voor de dood van Dascha een tweede kanaal aan, met daarop prominent een pasfoto van hemzelf en welgeteld één video waarin hij uitlegt dat hij het de komende tijd wat rustiger aan zal doen met betrekking tot zijn werkzaamheden op het gebied van woekerpolissen.

Had hij een waarschuwing ontvangen en was dit zijn manier om de financiële elite te laten weten dat hij de boodschap had begrepen?

Dat het ondanks dat te laat was omdat zijn werk betaald is met het leven van zijn dochter?

https://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10361:vlinders-plegen-meestal-geen-zelfmoord&catid=9:binnenland&Itemid=22

 

https://daschagraafsma.nl/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥