26 februari 2021

 

Doe eens lief tegen je medemensen!

Oproep: Verjaardagskaartjes voor eenzame oma (76)

Het zit Rien Koelewijn (76) uit Baarn absoluut niet mee. Aankomende zaterdag is ze jarig, maar die verjaardag brengt ze eenzaam door in het ziekenhuis, na een ongelukkige val van de trap. Haar jongste zoon plaatste daarom een oproep op Facebook met de vraag of goedgunstige mensen haar een kaartje kunnen sturen, om haar zo in het zonnetje te zetten.

„Zaterdag a.s. wordt mijn Facebook-loze moeder 77 jaar. Zij verblijft momenteel in het ziekenhuis en het zit haar niet echt mee allemaal”, zo staat in de oproep. „Dit is al haar derde ziekenhuisopname in drie maanden tijd”, licht Riens dochter Sandra toe tegenover De Telegraaf. „Het begon met een ellendige val van de trap, waar ze een enorme wond aan overhield. Ze moest met spoed geopereerd worden en mocht gelukkig al snel naar huis. Dat ging helaas maar een paar dagen goed, omdat de wond onder haar voet ging ontsteken. Opnieuw moest ze met spoed naar het ziekenhuis.”

„Daarnaast heeft ze diabetes en neuropathie aan beide benen en ze kreeg woensdag weer een spoedbehandeling. Nu is het de vraag of haar voet behouden kan blijven of geamputeerd moet worden. Maandag krijgt ze een dotterbehandeling, dus ze blijft voorlopig nog in het ziekenhuis. Haar wereldje wordt heel klein op deze manier.”

Het doet de familie veel pijn om haar zo te zien. „Ze heeft een moeilijk leven gehad. Zeven kinderen op de wereld gezet, gescheiden en dus alleen de kinderen opgevoed. Maar we kwamen nooit wat tekort. Ze staat altijd voor iedereen klaar, alleen niet voor zichzelf”, vertelt Sandra.

De familie had een leuk feestje voor haar verjaardag gepland, maar die moest worden afgelast omdat ze bijna geen bezoekers mag ontvangen en ze de drukte niet aankan. „We willen gewoon haar kamertje opfleuren. Ze heeft klap op klap te verduren gekregen, dus we willen haar graag weer opkikkeren”, zegt Sandra.

Lees ook:   Waarom vallen dronken mannen toch in de gracht?

Als jij oma Rien graag een hart onder de riem wilt steken, kun je een verjaardagskaartje sturen naar het

Meander ziekenhuis in Amersfoort. Adres: Maatweg 3, 3813 TZ, kamer B2-46. Ten naam van Mevr. Koelewijn.

Rien weet overigens nog van niets!

https://www.telegraaf.nl/opmerkelijk/25271983/__Oproep__Verjaardagskaartjes_voor_eenzame_oma__76___.html

Laten wij overal kaartjes naar toe sturen gezellig…omdat het kan!
Is dit geen actie van de KPN of hoe heten die lui nu tegenwoordig?

Gewoonweg geschooi om postzegelverkoop bv, het kán hé?
Nou ja als je hierdoor het gevoel krijgt een schatje te zijn, stuur een kaartje!
Why not?
Maar niet alleen deze dame en dat kind dat gehandicapt is en niemand op haar verjaardag kreeg, discriminatie verhaal- u weetz wel…
zijn er zo tallozen die eenzamerig zitten te wachten op liefde van de medemensheid!
Ken je er één?
Stuur eens een kaartje dan!
Doe nouwwwwwwwwww…does lief!
Hups…. niet alleen aan jeselfie denken oké?
Mensen zijn zo egocentrisch gewoon, tegenwoordig, kijk eens naar je hartje dan!
Wees eens nice!
Al die dovemans oren tegenwoordig….kleine moeite en je karma is zo gerecycled nml…
Als een soort biecht!
Zo moet je dit zien!
En dan bij oud en nieuw tegen elkaar zeggen, en? Hoeveel kaartjes heb jij dit jaar verzonden?
Oh wel 45!
45 maar????????WATTTTTTTTTTTT??????? Ik wel 101!
Nou das toch geweldig!

KPN spekt en mensen blijmaaktgevoel?
Mooier is er niet nml..gewoon doen! Oma Rien…stuur een kadootje eigenlijk!
Doen!
Waarom niet…?
Gewoon omdat het kan!

 

Gerelateerde berichten