...

21 juni 2021

 

De volle maan van 28-09 en relaties

Relaties en de volle maan van 28 september 2015.

relaties-stel-paar
Nu is er een extra sterke uitwerking van de volle maan van 28 september voelbaar. Deze uitwerking is extra sterk, omdat deze volle maan dicht bij de aarde staat. Je kunt daardoor last hebben van de volgende verschijnselen; slecht slapen, onrustig zijn, emotioneel zijn, extra moe zijn of juist heel veel energie hebben. We zijn hier al uitgebreid op ingegaan in een eerder artikel “De uitwerking van de afgelopen volle maan en de maansverduistering van 28 september 2015”.

Een van de thema’s van deze volle maan is relaties. De volle maan staat namelijk in de astrologische tekens Weegschaal en Ram. En Weegschaal hoort bij het 7e huis, die weer het gebied van intiemere relaties vertegenwoordigt. Dit kunnen liefdesrelaties zijn, maar ook vriendschapsrelaties of de relatie met jezelf. En kunnen deze relaties nu extra onder druk komen te staan en conflicten geven, in deze periode

Weegschaal staat o.a. voor lang moeten wikken en wegen, om een beslissing te nemen en de neiging hebben om conflicten en confrontaties uit de weg te gaan. De Weegschaal wil graag de harmonie bewaren en vindt het moeilijk om “nee” te zeggen en voor zichzelf op te komen. Deze ‘Weegschaal- invloed’ brengt nu veel mensen aan het twijfelen, wat hun relatie betreft. De invloed van Weegschaal kan ook ontwijkend gedrag veroorzaken. Iemand doet er dan heel lang over om beslissingen te nemen, als diegene twijfels heeft over zijn of haar relatie. Maar daar is de Ram niet meer tevreden mee. De Ram is ongeduldig en wil beslissingen doorzetten of zelfs forceren. Hij heeft de neiging om direct te zijn, je te confronteren met dingen, er geen doekjes omheen te winden, actie te ondernemen en wil graag duidelijkheid. En komt dus nu in conflict met de Weegschaal .En dit is nu dus met name voelbaar in relaties.

Het kan dus zijn, dat onder de invloed van deze volle maan, knopen worden doorgehakt en radicaal beslissingen genomen gaan worden, wat relaties betreft. Dat relaties worden beëindigd, waarvan je het gevoel hebt, dat deze niet meer bij je passen. Dat je de ander confronteert met zijn of haar gedrag. Dat je meer duidelijkheid wilt over wat de ander wil, maar ook over wat jijzelf wil in een relatie. Dit hoeft niet alleen in liefdesrelaties zo te zijn, maar kan ook in vriendschapsrelaties het geval zijn.
En natuurlijk ook in de relatie met jezelf kun je jezelf tegenkomen. Er kunnen problemen en thema’s naar de oppervlakte komen, waaraan je min of meer nu gedwongen wordt, aandacht te besteden. Vooral in relaties word je namelijk met jezelf geconfronteerd; laat jou zien wie je bent, laat jouw gedrag zien t.o. anderen. Je kunt jezelf bijvoorbeeld nu gaan afvragen hoe het komt dat relaties voor jouw niet werken, wat jouw aandeel hierin is en waar je nog aan mag werken. Er kunnen nu thema’s naar boven komen, zoals de angst om een diepere verbinding aan te gaan, de angst om in de steek gelaten te worden, angst voor intimiteit, angst om diepere emoties te voelen enz. En welke oude overtuigingen en gedragingen je nu mag gaan loslaten, die je belemmeren om een diepere verbinding met iemand aan te gaan.

Lees ook:   About love

Het loslaten van oude patronen en relaties die niet meer bij jou passen, heeft een bedoeling. Het is een natuurlijke shifting. We gaan met z’n allen naar een hoger niveau van commitment in relaties. Want oppervlakkige relaties, waarin weinig groei is, werken niet meer. Geven je geen voldoening meer en passen niet meer bij de persoon, die je nu bent. Want er gaan namelijk nieuwe relaties ontstaan. Vooral zullen dit relaties zijn binnen je zielsfamilie. Relaties met personen, waarmee je een diepe band hebt en waarmee je naar een dieper niveau van verbinden gaat. Relaties, waarmee je thema’s dieper uit kunt werken.
Je wordt in deze periode sterker gemaakt in wat jij wilt voor jezelf in relaties. Hoe jij je relatie wilt vormgeven. Wat jij belangrijk vindt in een relatie.
En ook bestaande relaties, waarvan de partners bij elkaar blijven, gaan naar een dieper niveau van onvoorwaardelijke liefde.

volle maan relatiesLichamelijke klachten
Veel mensen ervaren nu ook extra lichamelijke klachten, tijdens de uitwerking van deze volle maan. De Weegschaal houdt namelijk ook verband met de onderrug. En met name van het niergebied hebben nu veel mensen last. Je kunt bijvoorbeeld meer vocht vast houden. De nieren hebben te maken met emoties en daar zitten vaak nog blokkades opgeslagen van verdriet en angst. Verdriet van het moeten missen van je geliefde en de angst om hem of haar kwijt te raken. Ook intimiteit en seksualiteit hebben hiermee te maken. Ogen hebben ook te maken met het niergebied.
Deze blokkades kunnen ook een uitwerking hebben naar het keelgebied; het moeilijk vinden om deze emoties te uiten. En je dus keel- en nekproblemen kunt hebben. Ook kun je last krijgen van je longen, doordat de longen ook in verband staan met verdriet. Verder kun je last hebben van hoofdpijn, griepachtige verschijnselen en vermoeidheid.
Overnemen van elkaars emotionele en fysieke klachten bij zielsverwanten en tweelingzielen wordt nu ook sterker, doordat bij de volle maan de chakra’s meer open gaan staan. Je kunt dus nu ook heel goed last hebben van emoties en fysieke klachten, die niet van jou zijn. Zo helpen zielsverwanten en tweelingzielen elkaars blokkades te transformeren.
Zielsverwanten en tweelingzielen, die niet bij elkaar zijn, kunnen nu ook veel sterker voelen dat ze elkaar missen en afgescheiden zijn van elkaar. En ook is de aantrekkingskracht tussen hen nu groter.

Het is goed om in deze periode aandacht te geven aan je emoties. En ook om voldoende rust te nemen en veel water te drinken. Dit is nodig, omdat het lichaam aangepast wordt aan de nieuwe energiefrequenties, die nu naar de aarde komen. Er worden nu veel afvalstoffen afgevoerd, doordat de cellen steeds schoner worden, er veel emoties verwerkt worden en oude denkpatronen losgelaten worden. Ook krijgen steeds meer mensen behoefte aan meer [zon]licht en een warmer klimaat. En wordt verhuizen naar een land met een zonniger klimaat bijna noodzakelijk.
Dit hele transformatieproces kan soms heftig zijn. Maar geef je hier aan over en weet dat het alleen maar beter wordt. Wij hopen dat we met dit artikel een stukje uitleg hebben kunnen geven, over wat gaande is, tijdens de periode rond deze volle maan.

https://www.nieuwetijdskind.com/relaties-en-volle-maan-28-september-2015/

Gerelateerde berichten