web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Asielzoekers…‘ze zitten gewoon aan mijn bureau te masturberen’

Medewerkster asielzaken ‘ze zitten gewoon aan mijn bureau te masturberen’

Duitsland, augustus 2016

Asielzoekers Duitsland

Een 51-jarige medewerkster van het Bundesamt für Immigration und Flüchtlinge (BAMF) vertelt in een interview over haar werk. In haar gesprekken met asielzoekers worden regelmatig dingen gezegd als ‘Geef me geld’’, ‘Ik ben een man’, ‘Ik neuk je’, ‘Jij Nazi’. Deze jongens zitten tijdens het gesprek met mij gewoon te masturberen. Ze morrelen aan hun rits, spelen met een zakmes, janken, zijn chagrijnig en worden luidruchtig. Ze zijn agressief, natuurlijk niet iedereen, dat is belangrijk voor me om te zeggen, anders denken mensen dat ik een racist ben. Maar de meesten van hen zijn wel zo.
Ze stellen eisen, eisen respect, er is geen enkele wederkerigheid. Veel vrouwen die de eerste gesprekken doen zijn er mee gestopt.

Vrouwelijke medewerkers moeten hooggesloten kleding aan
We hadden een bespreking over hoe we daar mee om moeten gaan. Vrouwen moeten nu hooggesloten kleding aan. De volgende dag meldden twee vrouwelijke collega’s zich ziek. In de AZC’s zijn moslims veruit in de meerderheid, en het personeel van de veiligheidsdienst is ook overwegend moslim. (Slim zeg!)
Er komen mannen, mannen, mannen, de meesten jong. Als op kantoor een vrouw iets tegen hen zegt, als die hen iets vraagt, dat besta je eenvoudigweg niet voor hen. Ze blijven dan gewoon met elkaar door praten. Ze geen respect voor vrouwen, en ik zit daar voor hen en ik heb de macht, en dat haten ze. Ze haten ons Duitsers.

Zwarten en christenen bedreigd en verkracht
Christenen uit Syrië en Irak worden gewoon in elkaar geslagen terwijl de veiligheidsdienst er bij staat. Bij de wasmachines worden christelijke vrouwen aangevallen door moslima’s: ‘Jij moet wachten, jij bent haram’.
In de barakken, in de containerkampen, Overal regeert de islam. Ze luisteren vaak via hun smartphones naar imams. Je kunt proberen te integreren wat je wilt, maar hoe dan? De moslims dwingen zwarte Afrikaanse asielzoekers om de WC’s schoon te maken en ’s nachts worden ze daar verkracht. En daarna de christenen met een lichte huid. Als we moslims vragen schoon te maken, voelen ze zich gediscrimineerd.

Driekwart van asielzoekers bedriegt ons
Velen van hen komen helemaal niet uit Syrië, als we dat in een gesprek proberen te checken, wordt de vertaler soms bedreigd. De schooldiploma’s die ze ons laten zien, zijn in 70% van de gevallen vervalst. Dat weten we, maar we moeten het bewijzen. We moeten uitgaan van hun onschuld. Ongeveer 75% bedriegt ons. Dat weten wij, dat weten zij. Als iemand een afwijzing krijgt, krijgt hij van zijn gemeenschap gewoon andere papieren en gaat daarmee naar een collega. En we kunnen niet continue onze individuele dossiers vergelijken. Via hun apps wisselen ze informatie over ons met elkaar uit, wat de makkelijkst te bedriegen bureaus zijn en er zijn ook apps voor jihadisten.

In land van herkomst waren ze al crimineel
Families sturen hun jongste zoon er op uit om te gaan stelen, ze weten dat die toch geen straf krijgt. Veel asielzoekers komen uit Marokko, Tunesië en Libië. Veel daarvan waren in hun thuisland al loosers en lid van criminele gangs.
Wat voor werk zouden die hier moeten doen? Dit is een land op een hoog technisch peil. Ze blijven in hun gemeenschap en krijgen van ons voldoende zakgeld: €143, – per maand.
Ze verdwijnen ook vaak uit de AZC’s in groepjes van zes, acht, twaalf man. We hebben dan geen vingerafdrukken, geen namen, niets. Onlangs verdwenen er weer twintig uit een trein in Beieren, waar zijn ze gebleven?

Meeste meisjes zijn verkracht
De meeste meisjes, kinderen nog, zij zwanger omdat ze zijn verkracht. Sommige asielzoekers zitten alleen maar quad te kauwen in de eerste opvang. We hebben een immigratiewet en quota nodig, maar dat wordt van bovenaf tegengehouden. Weet iemand waarom?

https://www.nieuwreligieuspeil.net/node/6610

Waarom accepteren mensen dit nog?

In tehuizen voor geestelijk gehandicapten zie je ook dat die mensen nogal verhit zijn.
Men moet vaak moeite doen om hen in het gareel te houden.
Seksueel doen ze vaak gewoon grenzeloos waar ze zin in hebben.
Dat snappen zij toch niet?

Nu lijkt dit er veel op. Nou dit belooft nog wat voor de toekomst van allerlei landen in de EU!

Lees die hele website maar eens door…pfffff
https://www.nieuwreligieuspeil.net/
Hoe kan het dat de politiek wegkijkt..dit bestaat niet????

Geen tandartsen en ingenieurs
Tibi: ‘Ik sprak het afgelopen anderhalf jaar duizenden Syriërs in Duitsland. De meesten van hen komen van het platteland, en er zijn veel antisemieten bij. Er was overigens geen een tandarts of ingenieur bij. Het zijn mensen met weinig opleiding en weinig geld‘.
https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2016/bassam-tibi-das-ist-eine-demographische-lawine/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥