web analytics
...
Maatschappij & Psyche

Werkdruk en intimidatie

https://www.omroepbrabant.nl/?news/2265581173/Werknemers+Banketgroep+Tilburg+zijn+werkdruk+en+intimidatie+zat.aspx

Werken tegenwoordig, goh wat leuk!
Reacties zeggen al meer dan genoeg…

Hoe het verder ging….Effe hierna heeft de manager alle vaste krachten naar binnen geroepen en ze haar fijntjes uitgelegd wat de huisregels zijn en de Vakbonden keken mee hoe de personeel letterlijk werden bedreigd. SLAVEN-ARBEID….ik zeg geef die manager een gevangenisstraf. Mensen zonder hart and without humanity feels horen niet in ONZE samenleving!!!!!!

Mijn moeder werkt bij de banketgroep. Ze is 1,5 jaar lang vernederd door haar leidinggevende. Dit heeft voor zware psygische problemen bij haar gezorgd, waardoor ze uiteindelijk 1 jaar depressief thuis heeft gezeten. Dit heeft natuurlijk ook negatieve invloed gehad op alle gezinsleden. Ik kan me helemaal terug vinden in het verhaal wat “Nietbelangrijk” hieronder heeft geschreven. Genoeg is genoeg!

Een van mijn ouders werkt er. Ze komt vrijwel elke avond huilend thuis. Ze worden uitgebuit en de werkdruk is erg hoog! Dit is niet gezond meer! Er moet hier snel iets aan gedaan worden. We leven in de 21e eeuw en zij werken daar als slaven! Dit zou verboden moeten worden! De omstandigheden waaronder de werknemers van de banketgroep werken, hebben zelf ons gezin aangetast! De arbeidsinspectie moet zijn ogen open doen! Genoeg is genoeg!

Het lijkt er op dat mensen tegenwoordig geen besef meer hebben van menselijkheid en respect.
Als bedrijf wil je, je werknemers toch wel tevreden houden?
Bedrijven waar men ramen afplakt, zonder daglicht, een hele dag zo moeten werken is ongezond.
Dan, nog niet eens een radio aan bv.! Hallo?
Geen stoel om even uit te mogen rusten?
Hallo?
Koffie en thee?
En dan nog een (mis) be-handeling moeten doorstaan alsof je een hond bent…
Psychisch gestoorde managers, die van de opleiding komen en denken alles te zijn en te mogen?
Er klopt hier iets niet hoor… maar wat hé?
Goede zaak dat hier aandacht aan besteedt wordt.

Lees ook:   Vermijd pest sites| Logisch

Dit is niet het enige bedrijf dat zo is… dus laten alle mensen die hiermee moeten dealen aangifte doen, bij politieke partijen etc…
Maar doe iets, al is het anoniem!

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/arbeidsomstandigheden/vraag-en-antwoord/wanneer-kan-ik-een-klacht-indienen-bij-de-inspectie-szw.html

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept