web analytics
...

Schrijfactie 10 december…tegen onrecht

https://secure.amnesty.nl/schrijfmarathon_organiseren

ORGANISEER EEN SCHRIJFACTIE OP 10 DECEMBER

Op 10 december, de Dag van de Mensenrechten, doen mensen wereldwijd mee aan Amnesty’s Schrijfmarathon: 24 uur lang brieven schrijven voor mensen die onrecht is aangedaan. Hoe belangrijk dat is, bewijzen bovenstaande woorden van Yorm, Miriam, Mikhail en de mensen van Badia East voor wie we vorig jaar op 10 december schreven.

Organiseer ook een schrijfactie op 10 december. Thuis, bij je bedrijf, sportclub of waar dan ook. Schrijf samen brieven gedurende een uur of meer. Of maak er een 24- uurs schrijfmarathon van.

Amnesty stuurt je een gratis schrijfpakket met alle benodigde materialen, zoals informatie over de schrijfactie, voorbeeldbrieven, een poster en pennen. Jij zorgt voor de brievenschrijvers, liefst zo veel mogelijk.

 

— Ben dol op pennen! 😀

Lees ook:   IQ Test grappig
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button