25 januari 2022

 

Donnie Rog 13 jarige doodgereden jongen, NL is gek geworden!!!! – ’Hogere straf onlogisch’

Aanklager verdedigt eis doodgereden Donnie Rog (13)

’Hogere straf onlogisch’
Justitie in Den Haag heeft de strafeis verdedigd in de zaak van de doodgereden 13-jarige Donnie Rog.
De aanklager vroeg vorige week maandag 240 uur werkstraf, 4 maanden voorwaardelijke celstraf en een rijontzegging van 3 jaar.

Volgens Kitty Nooy (What a name, Kitty Nooy 🙂  let op wat zij zegt)  van justitie, (Zou je niet zeggen)  klopt de strafeis.

Ze zei!!!!!!:

‘We hebben echt tot achter de komma uitgezocht wat er is gebeurd. De feiten en omstandigheden zijn tot op het bot geanalyseerd’. (Ja en dus?)

‘Geen enkele straf is passend’, zei plaatsvervangend hoofdofficier van justitie Kitty Nooy ( Op basis van wat?)  woensdag in het tv-programma EenVandaag.
Toch zou een hogere straf volgens haar onlogisch zijn. (Eh klopt er in haar bovenkamer iets niet met haar het zou onlogisch zijn, DIT is onlogisch!!!)

De dertienjarige Donnie Rog werd vorig jaar op zijn fiets doodgereden door een automobilist die daarna doorreed.
De 21-jarige Bulgaarse chauffeur Milen Y., die zich later bij de politie meldde, had al een reeks van verkeersovertredingen op zijn naam staan en ging ook na de aanrijding opnieuw in de fout. Tot verbijstering van de nabestaanden eiste het OM een werkstraf van 240 uur, een ontzegging van de rijbevoegdheid van drie jaar en vier maanden voorwaardelijke celstraf.

Rake klappen
Nadat de officier vorige week die strafeis uitsprak belaagden familieleden van Donnie de verdachte in de rechtszaal. Milen Y. moest enkele rake klappen incasseren, nadat hij probeerde excuses te maken. Die woorden schoten de nabestaanden in het verkeerde keelgat, een jaar na het fatale ongeval. Na het incident werd de zaal ontruimd en later achter gesloten deuren hervat. (Nu als ouder zijnde spring je zo een wel naar zijn strot lijkt me zo, dat is wel weer logisch dan hé?) Na de zitting is Milen ondergedoken, ondermeer nadat zijn identiteit en verblijfplaats via facebook bekend gemaakt waren. (Ach wat sneu enzo?)

Leven kwijt
Volgens de ouders van Donnie is Milen een gewetenloos iemand met geen greintje spijt: ‘Wij zijn al een jaar van ons leven kwijt, hij verdient minimaal dezelfde gevangenisstraf’, zegt vader Anton Rog in EenVandaag.

Hoofdofficier Nooy laat weten: ‘Ik heb begrip voor hun emoties. ( Zou je niet zeggen!)
Eigenlijk is voor zoiets geen passende eis te bedenken’.(Nu lijkt me wel, 9 jaar minstens!)
Toch vindt ze de huidige strafeis kloppen: (Omdat zij niet spoort in feite)
‘We hebben echt tot achter de komma uitgezocht wat er is gebeurd. De feiten en omstandigheden zijn tot op het bot geanalyseerd’.
(Kan dat mens ontslag krijgen aub!
Ze is vervroegd dement oid, gestoord, retard, wat is dit voor een vreemde uitspraak, dit ga je toch niet menen?????? Hoe kan zo iemand dit met droge ogen beweren dat ze dit normaal vindt?)

Lees ook:   Zorgkosten asielzoekers verdubbelen

Doodslag?
De Bulgaarse verdachte schepte Donnie vorig jaar op 9 juli toen die de straat overstak met zijn fiets. Hij reed door, om zich een paar uur later te melden bij de politie. Uit onderzoek bleek dat hij te hard heeft gereden. Hoe hard en of hij mogelijk onder invloed van alcohol of drugs verkeerde was niet meer vast te stellen. Zowel voor als na de aanrijding blijkt Milen Y. meerdere verkeersovertredingen begaan te hebben. De nabestaanden voeren dat gegeven ook aan. Toch wil het OM hem niet vervolgen voor doodslag, hoewel dat juridisch wel mogelijk geweest was.

Slome Nooy prietpraat daarna: ‘Het staat de officier vrij om af te wijken van de richtlijnen die er zijn. Maar dan moeten daar wel de omstandigheden voor zijn, je moet het de maatschappij wel kunnen uitleggen’. Volgens Nooy is de aanrijding niet het gevolg van roekeloos rijgedrag, maar gaat het om een tragisch ongeval.
(Tjeeh na alle bewijzen dat die gast al jaren onveilig rijdt durft zij dit nog te beweren, hoe achterlijk ben je dan?
En dan nog zeggen dat er omstandigheden voor moeten zijn? En dat je het dan de maatschappij moet kunnen uitleggen?
Laat ze dit maar eens uitleggen aub! Want dit slaat nergens op! Wanstaltig!)

Milen Y., die niet meer vastzat, is ondergedoken nadat zijn adresgegevens op straat waren komen te liggen.

(Mooi zo als deze bananenrepubliek onzin verkoopt en zelfs niet inziet dat deze strafeis ver onder de maat is…NOU SORRY hoor dan maar een straf uitdelen…via de ouders of de families oid) Die vent rijdt zo nog meer mensen dood of ongelukkig.
Vrijdag is de uitspraak in Den Haag.

Gerelateerde berichten