01 december 2020

 

Stapelverliefd op een 60 jaar oudere vrouw

Stapelverliefd op een 60 jaar oudere vrouw

WHOTTT? WHUTTT?

‘Hoewel ze zestig jaar ouder was dan ik, vergat ik elke dag dat zij was wat andere mensen ‘oud’ noemen’. Acteur Gregor Collins was 32 toen hij Maria Altmann tegen het 92-jarige lijf liep. Het was liefde op het eerste gezicht.
,,We waren romantisch verbonden, maar niet in de fysieke betekenis. We waren bovennatuurlijke geliefden’, stelt Collins in The Guardian.

,,Ik was toen 32 en acteur. Een vriend had me overhaald te gaan solliciteren voor een baantje als bejaardenverzorger bij een zekere Maria Altmann. Ik vond het niet zo’n aantrekkelijk idee, maar ik ging toch en was best nerveus. Misschien wist ik diep vanbinnen dat er iets bijzonders stond te gebeuren”.

,,Ze droeg een kleurrijke zijden sjaal, een groene kashmieren trui en een witte broek. Ik had nog nooit zo’n elegante persoon gezien, en bovendien had ze iets kinderlijks. Ze was benieuwd naar alles. We gingen zitten en op slag voelde het alsof we de enige mensen in de kamer waren. Ze luisterde naar me. Niet met haar oren maar met haar hart. Die ochtend is mijn leven veranderd en neem het van me aan, niet elk meisje weet me te betoveren”.

Magisch
,,Drie jaar heb ik nog met haar mogen doorbrengen, het was de eerste echte liefde in mijn leven. Onze connectie was er meteen, alsof we elkaar in een eerder leven hadden ontmoet. Ondanks het leeftijdsverschil vergat ik elke dag dat ze was wat anderen ‘oud’ noemen. Maar we voelden ons allebei twintigers en dat zeiden we elkaar ook vaak. Het was magisch”.

,,Mijn vrienden hebben me gesteund en wilden Maria ook ontmoeten. Maar ik wilde haar niet aan iedereen voorstellen. Het voelde telkens als het voorstellen van mijn nieuwe vriendin, geheel met vlinders in de buik en alles. Het laatste wat ik wilde, was dat een vrouw met zoveel elegantie me zou zien met een bende idioten”.
Niet vreemd of ongepast

,,In het begin was ik wel bang dat mensen onze ongewone band vreemd of ongepast zouden vinden, maar zo was het helemaal niet. Iedereen die onze relatie kende, begreep die ook en haar kinderen waren dankbaar dat hun moeder iemand als ik had die haar gelukkig maakte”.

,,Maria was alles voor me. Ik zei haar eens: ‘Maria, jij lijkt wel een moeder, een grootmoeder en een vriendin voor me’. Ze antwoordde: ‘En geen minnares?’. Daar konden we dan de hele dag om lachen.
Dankbaar en nederig

Lees ook:   Nazi nazaten in NL!?

Maria overleed op 7 februari 2011. ,,Ik was bij haar toen ze haar laatste adem uitblies. Op haar begrafenis zei haar dochter Margie me: ‘Jij was de laatste grote liefde uit mijn moeders leven’. Dat hardop horen zeggen door een familielid deed me huilen van dankbaarheid en nederigheid”.

https://www.ad.nl/ad/nl/1003/You/article/detail/3933239/2015/03/29/Stapelverliefd-op-een-60-jaar-oudere-vrouw.dhtml

 

Vermoedelijk gevalletje reïncarnatie…waarbij men elkaar herkend onbewust…
Ik deed altijd moeilijk over leeftijden… wenie wrom?
Vreemd genoeg en ineens besef je wat is leeftijd?
Bedoel als ik een hond haal bij een dierenasiel….doet het er toch ook niet toe of het een ouwe lorrenhond is of een jongkie?
Vijf jaar ouder of jonger was mijn limit…tot ik mensen-mannen dus- sprak die zeiden…why????????

WTF doe je moeilijk, so what? Ja maarrrrr ehmmmmmmmmmm? Enzo ofzo?
Ehm eh…. ? Weet ik veel… toch?
Onzin zei de man…
Ja, ja… vast uit op seksuele escapades?
Nee, ook niet eens… nee ging dan wel om de vrouw an sich etc verhalen.. uhuh! Sure lachte ik dan…

Maar goed al met al de nettere man is meer mijn dingus…Geen dirty talks for me, ja met humor altijd!
Maar geen platvloerse onzinnigheden…kan me niet bekoren enkel doen afknappen!
Maar dit verhaal is enorm bijzonder…in feite zagen ze in elkaar het wezen!
niet de aardse mens an sich maar de bijzonderheid die elk mens heeft, het unieke zijn!

En daarover nog een reïncarnatie sausje!

Hmmmmm soepie oma?

🙂
Ach ja je leeft dit leven maar eens en waarom moeilijker doen als het simpeler kan toch?

Enjoy it…every day

 

Kan me voorstellen dat een levenservaring ook indruk kan maken op mensen..
Dat hij zegt ze was zo bijzonder en anders.
Zit wat in natuurlijk.
Sommige mensen hebben gewoonweg iets. Gewoon door te zijn!
Zo intens zichzelf te zijn, daar houd ik ook van mensen die geen poeha hebben, maar gewoon eerlijk, betrouwbaar en vriendelijk!
Geen enkele ondertoon die duivels aan doet hahaha!
Nee echt.. die mensen zijn apart… anders!
Vergeet je ook nooit.
Maar de kans dat je zo iemand tegen komt is vrijwel nihil… de meesten zijn best gewoontjes of jokken zich ziek gewoon!

Bah niks aan… saai ook! 🙂

Gerelateerde berichten