02 december 2020

 

Werk voor jeugd inzet PvdA bij EU-verkiezing

Werk voor jeugd inzet PvdA bij EU-verkiezing

UTRECHT –
Het aanpakken van de jeugdwerkloosheid heeft voor de PvdA „de absolute prioriteit” in Europa. Partijleider Diederik Samsom zei dat zaterdag tijdens het Europa-festival van de PvdA in Utrecht. Hij blikte daar vooruit op de verkiezingen voor het Europees Parlement volgend jaar.
Naast staatssecretaris Teeven wordt ook PvdA-leider Samsom bedreigd door lieden uit de asiel activistische hoek.
Volgens Samsom moet het Europees jeugdwerkgarantieplan meer zijn dan „holle retoriek”. Het moet gaan gelden voor jongeren tot 27 jaar en er moet een Europese vacaturebank komen voor leerwerkstages in sectoren waar een tekort bestaat aan arbeidskrachten.

(wat een goed idee is dat niet ouderwets Samson?)

De PvdA-leider wil ook dat de Europese Investeringsbank garanties gaat verlenen aan midden- en kleinbedrijven die initiatieven tonen. „60 miljard euro ligt te wachten omdat we geen risico’s durven nemen, niet voor elkaar garant durven staan.” (Oh en maar bezuinigen maar dit ligt te wachten op de bedrijven die misbruik wensen te maken van de subsidies en gratis werkkrachten! UHUH! Presenteerblaadje dit!)
Om het door de eurocrisis aangetaste Europa te repareren, moet daarnaast de bankensector verder worden gesaneerd. Ook dient belastingontwijking te worden aangepakt (Graag bij de rijken eerst!!!)

en „de concurrentie tussen lidstaten voor een almaar lagere vennootschapsbelasting” te worden doorbroken.
Volgens Samsom is het een misvatting „dat we ons louter uit de crisis kunnen bezuinigen”. Maar Europa kan zich ook niet „uit de crisis spenderen”, zei hij. „Een probleem dat we met zijn allen hebben gecreëerd, (Hahaha pardon zij ja! Wij niet!!!)  lossen we niet ieder voor zich op. En een ander de schuld geven helpt al helemaal niets.” (Ja duik ff weg in de onschuld!)

Lees ook:   4100 euro boete als je bramen plukt in Nederland

(Wie weet kiezen we wel weer die Samson met zijn goede ideetjes!)

***Veel beloven, weinig geven doet de gek in vreugde leven!***

PVDA, eh graag werk voor mensen en de jongeren met een normaal loon, niks stage!

Misbruik van de maatschappij van jongeren onder het mom werkervaring op doen!

Betaal voor het werk dat verricht wordt!
Aan ieder even veel, jong en oud!

Mijn huisarts ooit, vroeger, God hebben zijn ziel,  zei dat vrijwilligerswerk het misbruik van de maatschappij was!

Waarbij men mensen gratis liet werken waar men normaal voor zou moeten betalen!

Simpel toch?

Gerelateerde berichten