...

09 juni 2021

 

Over de 600 reacties op weer bezuinigen

https://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/21636965/__DNB__nog_meer_bezuinigen__.html

Het kapotbezuinigde land

Reacties genoeg, waarom kozen jullie dit kabinet
Waarom doet niemand iets
Wat kan men doen?

Referendum over een nieuw kabinet?

Enkele reacties…

Ford (gast)
Dit is het grootse baggerkabinet sinds de 2e Wereldoorlog maar nu geleid door een clown!

Ford (gast)
Waar is Rutte nu??? Verstoppertje aan het spelen met Samsom

Opa Overbetuwe (gast)
Smerige EEG. En onze leugenachtige regering ,die onze burgers steeds verder leeg zuigt en de afgrond in jaagt.

luucky (gast)
Mensen dit is het beste kabinet ooit volgens Rutte van daag op de radio en tv weer 800 zaken op de fles en het gaat maar door . Uitkeringstoerisme mag van Brussel, dus laat die Bulgaren en Roemenen maar komen om uit onze ruif te eten. De overheid moet eens zelf bezuinigen aan topsalarissen in de zorg. Deze regering moet aftreden dat ze dat zelf niet in de gaten hebben .Rutte de kampioen lachebekje afbreker en lieger Samson de clown die zelf zijn achterban bedriegt en dan Zijlstra die het alleen over de oudjes die moeten weer inleveren .bah

r de boer (gast)
Regering: Graag even de vele miljarden, ooit gestolen van het ABP direct terugstorten op de rekening van het ABP. Regering: U speelt met vuur!!

kathryn (gast)
Geachte Wim.B(19:27) Zoals velen (o.a. Samsom) maakt ook U de fout om te GENERALISEREN! Er zijn inderdaad velen die (welverdiend) met vakantie kunnen. MAAR er zijn ook (teveel) Nederlanders die geen geld hebben voor een vakantie en zelfs niet om elke dag warm te eten of de verwarming s-winters aan te zetten. En DAARAAN gaat u gemakshalve voorbij. Bent u soms D66-er of top-ambtenaar of manager of bankier met een vet salaris en jaarlijkse bonus? Anders kan ik me beslist niet indenken waarom u stekeblind bent voor de werkelijkheid

Lees ook:   Jaloerse 'vriendinnen'

knalpijpje (gast)
Zolang dit kabinet stug blijft zitten zal het bergafwaarts gaan met dit land. Oorzaak: zij hebben ons van het begin af voorgelogen. Als er door hun fouten (lees blunders) gemaakt worden houden ze elkaar de hand boven het hoofd en laten de burger voor hun fouten betalen. Dit kabinet bestaat uit list en bedrog. Overal wordt er gegraaid en besodemieterd en zij doen er niets aan. Als ik moet bezuinigen dan moet ik minder uitgeven en niet meer ophalen. Laat den haag en brussel eerst eens het goede voorbeeld geven en kom daarna pas bij de burger.

kathryn (gast)
Ons goede oude Nederland kapot bezuinigen voor de waanzinnige 3% norm van Brussel die andere landen NIET hoeven te halen! (maar wij wel). En DAARNAAST OOK nog eens wagonladingen met miljarden weggeven aan Euro-pauperlanden en Afrikaanse dictators. WE LIJKEN WEL GEK..!! Maar als de ENIGE roepende in de parlementswoestijn (dhr.Wilders) daar dan aandacht voor vraagt dan wordt hij door de gevestigde partijen en hun media kameraden gedemoniseerd, belachelijk gemaakt en geboycott. En dat terwijl hij keer op keer op keer gelijk blijkt te hebben..!
522

hjve (gast)
Schijt aan die 3% eis van de EU, wat Nederland moet doen is snel de rug toekeren aan dat EU-kartel. Zins die verrekte EU is ingebracht, heeft Europa niets dan narigheid beleeft. “Kabinet” zeg het lidmaatschap op, of geef het stokje over aan ‘bijvoorbeeld Wilders’, die wel gaat voor wat de bevolking verlangt.
323

————

6-8mld extra bezuinigen? Rutte breekt NL af. Wat NL nodig heeft is belastingverlaging, belastingverlaging en belastingverlaging!

Wilders-Twitter

Gerelateerde berichten