web analytics
11:11 Dubbele getallen

Waarschuwingssignalen als je teveel suiker eet

Het eerste waarschuwingssignaal waar u op moet letten, is constante vermoeidheid. De arts benadrukte dat burgers die graag chocolaatjes of andere zoetigheden snoepen alleen maar schadelijk zijn voor hun gezondheid. Ze legde uit dat suiker wel energie geeft, maar geen langdurig effect heeft, maar alleen zwakte uitlokt.

Het tweede symptoom is een verzwakt immuunsysteem. Gureeva merkte op: het veelvuldig voorkomen van verkoudheid is ook een indicator van een te hoog suikergehalte in het lichaam.

Het derde symptoom zijn spijsverteringsproblemen. De endocrinoloog zei dat een hoog suikergehalte in het lichaam bijdraagt ​​​​aan verstoring van het maagdarmkanaal. Daarom heeft een persoon vaak constipatie, diarree, een opgeblazen gevoel of winderigheid.


Bron

Lees ook:   Bloeddrukmedicijnen lees dit aub! Uit handel wegens vervuiling
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button