web analytics

CPR in actie

Deze 3D-animatie is ontworpen om levensreddende informatie te delen met het grote publiek om het belang van goede effectieve reanimatie aan te tonen! Effectieve compressies creëren een kunstmatige pomp en sturen zuurstofrijk bloed naar de hersenen om de hersenen in leven te houden. CPR zorgt er ook voor dat bloed en zuurstof door de hartspier zelf blijven stromen, zodat deze de beste kans heeft om met succes gedefibrilleerd te worden wanneer de AED arriveert.

Na een plotselinge hartstilstand treedt binnen 4 minuten hersenbeschadiging op en is deze na 10 minuten onomkeerbaar. Reanimatie is de enige overlevingskans van de persoon in afwachting van de komst van een automatische externe defibrillator. SaveStation zet zich in voor wijdverbreide toegang, bewustwording en openbare voorlichting over wanneer en hoe een AED te gebruiken en effectieve reanimatie uit te voeren

Lees ook:   B Complex Plus DHA kan helpen bij het voorkomen van dementie

Gerelateerde artikelen

Back to top button