web analytics
11:11 Dubbele getallen
Edgar-CayceGezondheid & Uiterlijk

Vermijd of overwin virale infecties op de Cayce manier

913199e18e04a55524371a58d07ea05b AnGel-WinGs.nl
Vermijd of overwin virale infecties op de Cayce Way

Onze instructeur virologie zei dat als je honderd mensen in een afgesloten ruimte zou stoppen en deze met virussen zou besproeien, slechts een bepaald percentage zou oplopen en een infectie zou ontwikkelen. Behalve dat hij immuun was vanwege eerdere blootstelling aan de ziekteverwekker of eerdere vaccinatie, zei hij dat er een ‘onbekende factor’ was die verhinderde dat velen de ziekte ontwikkelden. Algehele gezondheid en vitaliteit waren zeker factoren die een weerspiegeling waren van het vermogen om een ​​infectie snel te stoppen, maar afgezien van deze overwegingen was er weinig bekend over waarom sommigen aan infectie ontsnapten.

De meeste studenten van de gezondheidslezingen van Cayce begrijpen de basisaanbevelingen voor het genieten van gezondheid en welzijn – en het behouden van een sterk immuunsysteem/afweersysteem: een dieet met veel vers fruit en groenten (80%), licht vlees zoals zoals vis, gevogelte en lam, volle granen en noten en zaden, elke dag veel vers, zuiver water en misschien wat aanvulling met vitamines en mineralen.

Bepaalde combinaties van voedsel en ‘opvliegend’ voedsel moesten worden vermeden. Daarnaast raadde Cayce aan om te proberen een gezond spiritueel en mentaal leven te behouden met regelmatig, zo niet dagelijks gebed en meditatie – tijd doorgebracht in directe gemeenschap met je Bron. Regelmatig geestelijk lezen om onszelf eraan te herinneren eeuwige kinderen van de Ene Heilige Geest te zijn, werd ook aanbevolen. Ook werd het belang van lichaamsbeweging, indien mogelijk buiten in Gods groene aarde, aanbevolen als een manier om met de stressoren van het leven om te gaan en om de lymfatische en bloedcirculatie in het lichaam te bevorderen om de processen van ‘eliminatie’ van metabolische afvalstoffen te ondersteunen. Niet-bewegen (stasis) werd gezien als het produceren van ‘drosses’ in het lichaam die schadelijk waren voor het immuunsysteem. Langs dezelfde lijn,senna-type laxeermiddel indien nodig. Ook de basis voor welzijn was het vermogen om blessures uit het verleden te vergeven en te vergeten. Zo zou men hopelijk een gelijkmoedigheid kunnen ontwikkelen – een kalme kalmte en gelijkmatigheid van humeur – sereniteit – zelfs in de meest moeilijke omstandigheden.

Wat betreft andere manieren om allerlei soorten infecties te helpen voorkomen, benadrukten de metingen herhaaldelijk het belang van het handhaven van een alkalische interne atmosfeer . De interne pH van het menselijk lichaam is een nauw gecontroleerd fysiologisch proces dat varieert van licht zuur tot licht alkalisch. Met betrekking tot verkoudheid (een coronavirus), stellen de metingen specifiek dat een interne staat van alkaliteit de groei en reproductie van dit type organismen niet toestaat. In de lezing van 1947-4 staat zelfs: „Houd het lichaam alkalisch! Koude kiemen leven niet in een alkalisch systeem!” Speeksel en urine testen met blauw lakmoespapierwerd aanbevolen voor diegenen die hun interne pH willen bepalen. Iemands dieet werd gezien als de belangrijkste determinant van de interne pH, en de metingen bevalen in wezen aan wat nu een ‘mediterraan’ dieet wordt genoemd. De metingen suggereerden ook om een ​​of twee keer per week een theelepel zuiveringszout in een glas water te nemen tijdens het koude- en griepseizoen om de pH verder naar de alkalische kant te verhogen. Men kan ook gorgelen met Glycothymoline en af ​​en toe een beetje slikken voor een antiseptisch effect in de darm. Lezing 413-4 stelt: “… er is (geen betere) manier om de eliminaties door het hele lichaam te houden, neigend naar alkaliteit in het spijsverteringskanaal – waar de meeste aandoeningen optreden.” De moderne wetenschap erkent nu pas de waarheid van deze laatste bewering met uitgebreid onderzoek naar de ‘buikbrein ‘ en de biljoenen gezonde (en noodzakelijke) microben die de darm bewonen.

Lees ook:   Overgewicht

Gebruik CamphorCare tijdens het rusten en slapen om de lymfestroom tijdens een infectie te stimuleren.

Eenmaal besmet, adviseerden de metingen eerst en vooral rust, waarvan het belang niet genoeg kan worden benadrukt. Zoals de meesten beseffen, heeft het lichaam rust nodig om zichzelf te genezen. Bovendien kreeg de heer (257) het advies om eerst een laxeermiddel op basis van senna te nemen en de inname van water en vruchtensap te verhogen.

In de acute fase moet men weinig, meestal verse citrusvruchten eten, om het systeem niet te belasten met de spijsvertering. Zwaar vlees moest worden vermeden.

Tijdens het rusten en slapen kan men een mengsel van kamfer en terpentijn gebruiken, gesuspendeerd in schapenvet (Baar, ‘ Camphor Care’) wreef over de nek, borstwand, onderbenen en voeten, voor-, zij- en achterkant, en trek een nachthemd en lange sokken aan – om de lymfestroom te stimuleren tijdens het liggen, wat helpt om sneller ‘eigengemaakte’ antilichamen te verspreiden die de infectie bestrijden. Een menthol rub zou ook effectief zijn.

f88e5254c922aaa52c6d46155873ed4d AnGel-WinGs.nl

Vroege osteopaten maakten tijdens de Spaanse grieppandemie van 1918 gebruik van een “osteopathische lymfatische pompmanoeuvre” om het herstel van hun patiënten te bevorderen en hadden uitstekende resultaten bij het gebruik van de procedure. Er zijn talloze technieken voor het mobiliseren van lymfe online beschikbaar om te bekijken.

Om de productie van kiemspecifieke antilichamen om een ​​infectie te bestrijden te helpen versnellen, adviseerden de metingen om ‘rundvleessap’ aan te schaffen (zie: Cayce-rundssap). Dit werd verkregen door kleine blokjes magere biefstuk een uur of zo voor te koken, de verkregen sappen te oogsten en dan heel langzaam een ​​kleine hoeveelheid van een lepel te nippen, het sap ongeveer 15 seconden in de mond te laten liggen. Hierdoor kunnen de biologisch krachtige lange-keten-eiwitten rechtstreeks in de bloedbaan onder de tong worden afgeleverd, wat essentiële bouwstenen oplevert voor een snelle productie van antilichamen in de lymfeklieren. Men kan het geniale van deze aanbeveling zien – om het inherente afweersysteem van het lichaam snel te versterken – een absolute must bij het bestrijden van een virale infectie. Als het voorkoken van steakblokjes een te grote taak is, zou het vervangen van in de winkel gekochte runderbouillon een tweede keuze zijn.

Inspirol wordt aanbevolen voor een ‘natte long’ die congestie vertoont tijdens een infectie.

In de kliniek voor sinuscongestie en verstopte neus verdunnen we Glycothymoline met gedestilleerd water, half om half, en doen dit in een druppelflesje om aan patiënten te geven. Dit mengsel van oliën werd oorspronkelijk op de markt gebracht als een “behandeling voor slijmvliesontsteking” en werkt goed om slijm te verwijderen, de sinussen op te drogen en de epitheliale bekleding van de nasopharynx te helpen genezen. Voor een ‘natte long’ die congestie vertoont, of bronchitis met hoesten, raad ik regelmatig een dampinhalator uit Baar aan: Inspirol . Bij het inademen van deze verwijdende bronchiale dampen is het nodig om eerst slechts een kleine hoeveelheid in te nemen en daarna geleidelijk het ingeademde volume op te bouwen naarmate de bronchiën ongevoeliger worden.

Ten slotte kunnen spinale biomechanische laesies die verstoringen veroorzaken in het autonome zenuwstelsel, dat alle aspecten van de menselijke fysiologie regelt, een factor zijn in de vatbaarheid voor infecties en het vermogen om te herstellen van infecties. Deze biomechanische laesies vinden vaak hun oorsprong in oude verwondingen, posturale syndromen, slechte zit- en slaaphoudingen, veroudering, zwakke spierspanning, enz. Van deze functionele stoornissen in de wervelkolom werd erkend dat ze een interne “onbalans” veroorzaakten. Zo werd het vinden van een competente chiropractische of osteopathische arts voor manuele therapie vaak aanbevolen in de metingen.

Lees ook:   Stress? Gebruik deze essentiële oliën

De virulentie (sterkte) van een microbe en de kwetsbaarheid van de gastheer zijn de twee factoren die het aantal geïnfecteerden bij een pandemie en de uitkomst van de infecties bepalen. We kunnen niet veel doen aan de virulentie van een virus, maar we kunnen zeker veel doen om onze kwetsbaarheid voor infecties te verminderen, of als we geïnfecteerd raken, om de invasie sneller te overwinnen.

 

Griepimmunisatie: suggesties voor de Cayce-metingen
uit de True Health-nieuwsbrief

In het vroege najaar, terwijl ik aan dit onderwerp werkte, werd er in de media veel bezorgdheid geuit over H1N1, ook wel bekend als ‘varkensgriep’, waardoor sommige True Health-lezers zich afvroegen welke suggesties de Cayce-lezingen over dit onderwerp deden. Meer dan honderd personen worden in de meetindex vermeld als informatie over de ‘griep’, de behandeling en de nawerkingen ervan. De volgende fragmenten beperken de focus tot immunisatie, waarover verschillende ontvangers vragen hadden.

Op 12 juli 1935 vroeg een drieëntwintigjarige vrouw, die van plan was naar de Britse eilanden te reizen:

“(Q) Zijn inentingen tegen besmettelijke ziekten voor mij noodzakelijk voor vertrek in september? [van NY naar Engeland en Schotland]

“(A) Zoals we hebben vastgesteld, zou dit alleen worden nageleefd waar de vereisten van dien aard zijn dat ze hetzelfde vereisen. Wat de lichamelijke conditie betreft, zal het vasthouden aan het dagelijks gebruik van wortelen, sla en selderij bij een maaltijd of als deel van de maaltijd verzekeren tegen besmettelijke besmettelijke krachten waarmee het lichaam in contact kan komen. ” (Cayce)

Ze volgde dit met een andere vraag:

“(V) Kan immunisatie tegen hen op een andere manier worden opgezet dan door inenting?

“(A) Zoals aangegeven, als een alkaliteit in het systeem wordt gehandhaafd – vooral met sla, wortelen en selderij, zullen deze in de bloedtoevoer een zodanige toestand behouden dat een persoon wordt geïmmuniseerd.” (Cayce)

Het tijdschrift Venture Inward publiceerde een artikel in het nummer van nov./dec.’08, pp. 20-24, “Hoe ik immuniseer tegen verkoudheid – in Alaska”, door Katie Wood. Hoewel specifiek voor verkoudheid, bevat het ook meer gedetailleerde informatie over immunisatie.

Een andere lezing voor een negenentwintigjarige vrouw, gegeven op 16 januari 1937, vermeldt het belang van het handhaven van de alkaliteit en het gebruik van neus- en keelspray:

“(V) Is er een speciale voorzorgsmaatregel die men kan nemen om te voorkomen dat men de ‘griep’ krijgt?

80107ae7476918f290e87669088ad796 AnGel-WinGs.nl

“(A) Door af en toe de neusholtes en keel te besproeien met een dertig procent oplossing van Atomic Jodium – dat wil zeggen commerciële sterkte – zal de meeste zeker niet hetzelfde worden; op voorwaarde dat het lichaam alkalisch wordt gehouden met de diëten.” (Cayce)

Het volgende en laatste fragment, gegeven op 21 juni 1928, voor een volwassen vrouw (geen leeftijd vermeld), bevat informatie die onderscheid maakt tussen de verkoudheids- en griepkiem, evenals de samenstelling van het bloed.

“(V) Zal het genomen ‘griep’-vaccin nieuwe aanvallen voorkomen?

“(A) Met de juiste zorg zal dit voorkomen; hoewel de omstandigheden die het gevolg zijn van verkoudheid of congestie ooit duidelijk zullen zijn zonder voldoende van dat in het systeem om te vechten met die kiem of bacillen die bekend staan ​​​​als verkoudheid (en is geen ‘griep’-kiem!). De ene kan worden bestreden met bepaalde elementen in het bloed, terwijl de andere alleen zou zijn om andere te creëren die andere delen van het lichaam zouden beïnvloeden. Met de juiste zorg zou de ‘griep’ echter verboden zijn, of het lichaam zou immuun zijn voor het effect van ‘griep’.

Lees ook:   Dna is veranderd na beenmergtransplantatie

“(V) Hoe kan ze voorkomen dat ze ‘griep’ krijgt?

“(A) Zoals gegeven. Verkoudheid voorkomen is voorkomen dat het lichaam het punt bereikt waar het bloed wordt aangesproken door die bacillen die bekend staan ​​als koude, of het preventieve is om in het systeem datgene te creëren dat verkoudheid bestrijdt (dat is puur rijk bloed!), door te houden het systeem nominaal in balans, waardoor het metabolisme van het lichaam op of bijna normaal blijft.

“(V) Is de ‘griep’-kiem de oorzaak van haar herhaalde ziekte?

“(A) Meer verkoudheid dan ‘griep’, hoewel de effecten worden veroorzaakt door het onvermogen van de hemoglobine om dat te produceren in een systeem dat koude, kiemen of bacillen efficiënt zal bestrijden, of het ontbreken van de witte streptokokken in de bloed zelf.” (Cayce)

Het handhaven van een alkalisch systeem, met name door dagelijks sla, wortelen en selderij te eten, is een gezonde gewoonte om te volgen. Deze bloedvormende groenten zullen de benodigde alkaliteit helpen bevorderen die, volgens de hierboven geciteerde fragmenten, “zal verzekeren tegen elke besmettelijke besmettelijke” ziekte. Het is zeker het proberen waard om het in de praktijk te brengen, aangezien de nadruk in de media grotendeels lag op het promoten van een vaccin in plaats van het opbouwen van het immuunsysteem van het lichaam.

Een zevenenvijftigjarige scheepsbouwkundige en scheepswerktuigkundige ontving zijn vierde en laatste lezing van Edgar Cayce op 6 januari 1944. In deze gezondheidslezing was de laatste vraag die hij stelde: ‘Wat voor soort opnamen moet ik maken? ” Het antwoord van Cayce beschrijft de effecten van koude injecties op het lymfestelsel, en het is toevallig de enige vermelding van dit type inenting in de metingen. Het wordt hier aangeboden als verdere informatie bij de bestrijding van verkoudheid en griep. Hier is het antwoord uit de lezing:

‘Maak maar drie koude shots. Dit worden koude kiemen vernietigd, vervolgens in een buisje gedaan en in het lichaam gebracht. Het veroorzaakt het effect dat de lymfe een grotere hoeveelheid leukocyten aanmaakt, wat op het systeem inwerkt om de bloedsomloop te vergroten – waardoor het koud blijft. Want het is de leukocyt die elke kiem wurgt die binnenkomt, hetzij via het neusgat of de adem, hetzij door besmetting. En de leukocyt moet hetzelfde wurgen, dus verhogen we het! Als de bloedsomloop traag is, zijn er niet zoveel leukocyten. Dus we injecteren dit type serum om de hoeveelheid te verhogen! Als het lichaam de elektrische krachten gebruikt [ handheld violet ray machine ]], het zal goed zijn. Als dat niet gebeurt, is het slecht.” (Het juni/juli 2009 nummer van True Health bevat de violette straal.) Cayce.com Noot van de redactie: The Reading zegt dat hij de Violette straal moet gebruiken wanneer hij de koude injecties krijgt en “het zal goed zijn”. Als hij de Violette Straal niet gebruikt wanneer hij de koude shots krijgt, “zal het slecht zijn”.

Leukocyten zijn kleurloze, kleine cellen die deel uitmaken van het afweersysteem van het lichaam, ook wel witte bloedlichaampjes genoemd.

Geen vervolgreferenties vermelden of de heer … het advies van Cayce heeft opgevolgd. Een briefje van Gladys Davis, de oude secretaris van Cayce, verklaarde dat hij “een actief leven had geleid tot zijn dood op 72-jarige leeftijd.” (Cayce)

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien