web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Corona – op zoek naar de waarheid, deel 2. Topwetenschappers over een gevaarlijk experiment…

Topwetenschappers over een gevaarlijk experiment… De Oostenrijkse documentaire “Corona – op zoek naar de waarheid, deel 1”, werd door jullie bijna 200.000 keer bekeken en was in mei de meest verwijderde video van dat moment. En dat terwijl Professor Dr. Martin Haditch niets anders deed dan het gesprek voeren met collega’s in binnen- en buitenland om beter te begrijpen wat er nou echt gaande was. Weinig effectief De echte wetenschappelijke discussie wordt al ruim een jaar gegijzeld door de media, overheden en big tech en inmiddels weten we dat de draconische maatregelen om het coronavirus in te dammen niet bepaald effectief zijn gebleken.
Wat dan wel? Maar welke strategieën zijn wel zinvol en hoe handelen andere landen? Waarom hebben veel Amerikaanse staten nauwelijks beperkingen? Komt het door de hoge vaccinatiegraad? Of hebben zij een betere crisisbeheersing? Hoe legitiem zijn de zorgen over bijwerkingen van vaccins? En heeft het zin om kinderen te vaccineren? Deel 2 Corona – op zoek naar de waarheid, deel 2 geeft antwoord op al die vragen want viroloog prof. Martin Haditsch ging verder in zijn zoektocht en ontmoette in o.a. de VS, Oostenrijk, Duitsland en de UK vooraanstaande wetenschappers en kritische artsen.
Dit zijn de topwetenschappers die worden bevraagd:
prof.dr. Jay Bhattacharya – hoogleraar geneeskunde, economie en gezondheidsonderzoek aan de Stanford Universiteit en ‘chief medical officer’ voor het succesvolle weg van Florida door de pandemie, prof.dr. Peter McCullough – cardioloog, internist en epidemioloog, hij is de meest gepubliceerde arts ter wereld in zijn vakgebied, prof.dr. Stanley Plotkin – “peetvader van vaccins” (tegen rubella, polio, waterpokken en vele andere ziekten), prof.dr. Stefan Hockertz – Duitse wetenschapper en ondernemer, immunoloog, bioloog en toxicoloog, dr. Luigi Warren – Een van de pioniers van de wijdverbreide toepassingen van mRNA-technologie, waaronder mRNA-vaccins tegen Covid-19, Prof. Ulrike Kämmerer – menselijke biologie, immunologie, celbiologie. Leverde het rapport over de PCR-tests voor het “Weimar-arrest”, prof.dr. Peter Kremsner – directeur van het Instituut voor Tropische Geneeskunde aan de Universiteit van Tübingen, wetenschappelijk directeur van het Covid-19-vaccin bij CureVac, prof.dr. Winfried Stöcker – Ontwikkelde een veelbelovend vaccin op basis van extracorporaal genetisch gemanipuleerd antigeen. Tot nu toe is geen van door hem gevaccineerde mensen ziek geworden. Inclusief hemzelf en zijn gezin.
Ditmaal stelt hij hen gerichte vragen over de inenting met een experimenteel geneesmiddel, de kosten en baten voor verschillende bevolkingsgroepen en de risico’s op lange termijn. Nederlandse ondertitels Wij hebben de docu voor je ondertiteld en deel 2 is net als deel 1 een aanrader. De docu is niet polariserend en je kunt m prima delen of bekijken met iemand die er geheel anders over denkt. Als je ondertitels wenst te gebruiken, bekijk de video dan vanaf onze website.
De link staat onderin de omschrijving van deze video. Als je dan eenmaal op onze website bent en je hebt de video aangeklikt, kijk dan rechts onderin voor de CC knop. Als je dit indrukt krijg je een keuze en kun je voor Nederlands kiezen. Heb je Deel 1 nog niet gezien kijk dan hieronder alsnog naar dit bijzondere document. https://www.blckbx.tv/videos/de-meest… Klokkenluider Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier: https://www.blckbx.tv/klokkenluider Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt. Wil je op de hoogte blijven? Twitter – https://twitter.com/blckbxnews Telegram – https://t.me/blckbxtv Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt. Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥