web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Ab Osterhaus en zijn smerige zaakjes!

Corona opvallende wetenswaardigheden 1 - Pagina 4 12126010

Ab en zijn patenten op virussen.

Opmerking van iemand online:

Weet hoe deze dierenarts is, een goede vriend van ons heeft ook bij het RIVM gewerkt, en zag met eigen ogen wat een mistoestanden door deze persoon al werd begaan, samen met van Dissel en Marion Koopmans.

Gelukkig kon onze vriend vervroegd met pensioen gaan en is naar buitenland gegaan. Ab Oosterhaus was al met corona virussen uit nerts houderijen aan het experimenteren, o.a. hoe snel het zou overspringen op de mens en hoe ze hiermee besmet kon raken. Hij is zeer gevaarlijke man met teveel belangenvertrengeling in alle duistere zaakjes.

Opmerking hierna:

Wat dacht je van de aanvraag van de Nederlandse Staat in 1992? IPC A61K39/xx wordt in 2003 herhaald onder een SARS veroorzakend coronavirus.

Een patent is enkel mogelijk op niet-natuurlijke, door mensen gemaakt dus, zaken.

Het feit dat CORONOVATIVE B.V. dit patent in 2003, en de Nederlandse Staat in 1992, heeft kunnen aanvragen met deze IPC, betekend dat al sinds de jaren ’90 zeker het ‘coronavirus’ (SARS-CoV-2 specifiek) in ontwikkeling van mensenhanden is!

Dat gaat over de voorloper van covid-19 inderdaad, namelijk SARS-CoV1, ofwel het SARS-virus.

https://patents.google.com/?inventor=Albertus+Dominicus+Marcellinus+Erasmus+Osterhaus

bv.

De uitvinding verschaft een nieuw, voorheen onbeschreven Coronavirus, geïsoleerd uit gevallen van onverklaarde ziekte in september 2012 en hierin geïdentificeerd als behorend tot een nieuw erkende en eerder onbeschreven soort van het humaan Corona Virus (HCoV), hierin geïdentificeerd als HCoV-SA1 of HCoV EMC of het Midden-Oosten Ademhalingssyndroom-Coronavirus (MERS-CoV). In het bijzonder worden de nucleïnezuur- en/of aminozuursequenties van het MERS-CoV-genoom en sequenties die specifiek coderen voor (delen van) virale eiwitten en antigene polypeptiden verschaft. Verder heeft de uitvinding betrekking op diagnostische middelen en werkwijzen, profylactische middelen en werkwijzen en therapeutische middelen en werkwijzen te gebruiken bij de diagnose, preventie en/of behandeling van ziekten, in het bijzonder van luchtwegaandoeningen, in het bijzonder van zoogdieren, meer in het bijzonder bij mensen.
Lees verder via de link:

Lees ook:   Keuringsdienst van waarde - Corona

https://patents.google.com/patent/EP2898067B1/en?inventor=Albertus+Dominicus+Marcellinus+Erasmus+Osterhaus

 

Corona opvallende wetenswaardigheden 1 - Pagina 4 12126410

Corona opvallende wetenswaardigheden 1 - Pagina 4 12122710

Corona opvallende wetenswaardigheden 1 - Pagina 4 12124810

Corona opvallende wetenswaardigheden 1 - Pagina 4 12121410

 

Corona opvallende wetenswaardigheden 1 - Pagina 4 18379610

 

Corona opvallende wetenswaardigheden 1 - Pagina 4 Angelw10

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken