web analytics
...
Gezondheid & Uiterlijk

Het Corona vaccin en de effecten ervan op menselijk DNA

Het Corona vaccin en de effecten ervan op menselijk DNA

Professor Charles Morgan geeft een lezing in West Point voor Amerikaanse soldaten in de Visual Information Division over de nieuwste technologie op het gebied van Bio-Warfare, DNA-herprogrammering en exploitatie van menselijke cellen. Ik heb in eerdere video’s gezegd dat de Corona-con JABS zal het vermogen hebben om niet alleen het menselijk DNA te veranderen, maar kan ook iemands gedachten en acties in staat stellen door afstandsbediening te worden beïnvloed. Ik kan het begrijpen als sommige mensen dachten dat ik de plot aan het verliezen was, maar ik kan de twijfelaars verzekeren dat dit technologie bestaat absoluut en zal massaal worden gebruikt door de implementatie van de CV19 JABS ..

Als je deze video bekijkt, zie je de professor bevestigen wat ik al maandenlang in mijn video’s zeg, in die zin dat het nu mogelijk is om de geest van een andere persoon op afstand te besturen en ook de controle over hun fysieke lichaamsbewegingen over te nemen, gedachten en functies .. Dit is GEEN complottheorie, dit is een absoluut FEIT !! Ik wil ook zeggen dat zelfs deze technologie nog ver achterloopt op de nieuwste ontwikkelingen die buiten het publieke domein worden gehouden en vaak tegen het grote publiek worden gebruikt. Ik herinner me dat ik jaren geleden een documentaire online zag waarin een klokkenluider zei dat de huidige technologie die we in het publieke domein zien worden al meer dan 25 jaar oud is, waardoor ik me steeds bewust ben geworden dat de zogenaamde nieuwste ontwikkelingen in essentie oude technologie ..

Bacteriën kunnen opslaan en verbergen, hij zegt ook dat slechts 1 gram menselijk DNA het equivalent van 7 MILJARD iPADS kan opslaan, denk daar eens over na, slechts 1 gram, dat is absoluut verbazingwekkend! !! Hij zegt dat informatie en afbeeldingen ook kunnen worden opgeslagen in bacteriën op het menselijk lichaam die vervolgens in een schaal kunnen worden geplaatst en de informatie kan worden verwijderd en ook dat wanneer diezelfde bacteriën zich voortplanten, dat hun nageslacht ook wordt gecodeerd met diezelfde informatie. Hij zegt ook dat het mogelijk is om een ​​cel te programmeren en deze te richten op ELK lichaamsdeel, inclusief de hersenen, die dan ook opnieuw kunnen worden geprogrammeerd en bestuurd door een externe kracht.

Lees ook:   Lightdrankjes ongezond 10 redenen om te stoppen

Dit betekent dat de CV19 JABS alle technologie kan bevatten die je in deze video zult horen en het is CHILLEND wat diezelfde technologie kan doen als ze klaar zijn om te richten en aan te vallen !!! De nauwkeurigheid van deze technologie is zo groot dat miniatuur nanobots ter grootte van stofdeeltjes kunnen worden geprogrammeerd om elk deel van het lichaam aan te vallen om een ​​lading of virus rechtstreeks in de bloedbaan, organen, hersenen, ogen enz. Af te leveren. De opnieuw geprogrammeerde DNA-cellen kan ook slapend liggen in welk deel van het lichaam het ook is gericht en kan daar onopgemerkt blijven totdat het juiste elektronische signaal wordt afgegeven om het opnieuw te activeren.

Hij zegt ook dat ze de herinneringen en perceptie van mensen kunnen beheren en veranderen en dat ze ze niet eens hoeven te overtuigen, het enige dat nodig is, is hun geheugen te veranderen door middel van audio- en visuele beelden, met andere woorden tv, en dat is precies hoe de het grote publiek is gelokt om in de grote Corona-con te geloven. Als je een christen bent, moet je weten dat deze JABS de Luciferianen in staat zullen stellen om je DNA te veranderen en je perceptie van God te veranderen. geprogrammeerd om hem te verafschuwen !!! De bijbel waarschuwt van tevoren dat de naties en mensen van de aarde het bijbelse christendom zullen haten en bijbelgelovige christenen zullen vervolgen en dit is hoe dat gaat gebeuren, ze zullen de perceptie veranderen van elke persoon die die demonische DNA-veranderende vaccins neemt. een spirituele oorlog,

Lees ook:   Bloedgroep en persoonlijkheid

Het is ook de moeite waard om te vermelden dat ze herinneringen kunnen WISSEN en VALSE kunnen installeren, stel je voor dat dit wordt gebruikt om de bewoners van de aarde te misleiden om het beest te aanbidden, en het zal natuurlijk ZAL, want dat is precies waarvoor het is gemaakt …

Bekijk hier de video:  West Point-lezing

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept