web analytics
...

6 huismiddeltjes voor zuurbranden

Zure reflux is pijnlijk. Voedsel en zuur spatten in de slokdarm en veroorzaken boeren, brandend maagzuur en, in sommige ernstige gevallen, pijn op de borst. Sommige mensen hebben de pijn zo intens ervaren dat ze dachten dat ze een hartaanval hadden gehad. Als een persoon regelmatig zure reflux ervaart – ook wel gastro-oesofageale reflux genoemd – zullen de zuren de slokdarm irriteren, wat kan leiden tot littekens, ulceratie, zwelling of bloeding. Wat is het risico op zure reflux? Veel experts zijn het erover eens dat als zure reflux aanhoudt, dit zelfs kan leiden tot slokdarmkanker. [1]

 

Als u last heeft van zure reflux, inventariseer dan uw leven en bepaal wat de zorg veroorzaakt of verergert. Begin met een  overzicht van de voedingsgewoonten . Het veranderen van uw dieet is cruciaal bij het elimineren en voorkomen van zure reflux. [2]  Er zijn nog andere maatregelen die u kunt nemen; hier is een video die er zes beschrijft.

6 natuurlijke remedies voor het in evenwicht brengen van zuurbranden

1. Breng uw zoutzuurniveaus in evenwicht

Het verhogen van de natuurlijke productie van zoutzuur in de maag is voor veel mensen de eerste stap om zure reflux te voorkomen. Ik raad aan om  voor de maaltijd een van planten afgeleid  betaïne HCL-supplement te nemen. [3]  Dit is buitengewoon effectief bij het voorkomen van zure reflux voor veel mensen.

Ik raad je ook aan om goedkoop tafelzout te vervangen door   hoogwaardig zeezout. Ik gebruik en beveel  Himalaya kristalzout aan  omdat het chloride en tientallen sporenmineralen bevat die het lichaam nodig heeft.

2. Verander uw dieet

Bewerkte voedingsmiddelen en suikers zijn bijna een gegarandeerde manier om zure reflux te verergeren en een bacteriële onbalans in de maag en het darmkanaal te creëren. [4]  Om dit tegen te gaan, moet je je dieet veranderen! Eet meer verse en rauwe biologische groenten en fruit. Mensen die worstelen met zure terugvloeiing, moeten voorzichtig zijn om veelvoorkomend triggervoedsel te vermijden, zoals tomaten, suiker, chocolade, knoflook, pittige pepers en vetrijk voedsel.

Lees ook:   Waarheid over vaccinaties!

Bekijk mijn   artikel over het lichaamsreinigingsdieet voor meer informatie over een algehele gezonde benadering van eten. Het nemen van een probiotisch supplement zoals  FloraTrex ™  zal ook helpen om de darm in evenwicht te brengen met goede bacteriën.

3. Neem een ​​supplement voor spijsverteringsenzymen

Enzymen worden in overvloed aangetroffen in rauw voedsel, maar het koken van voedsel van meer dan 116 ° Fahrenheit vernietigt in de meeste gevallen de gezondheidsbevorderende enzymen. Levend en rauw voedsel bevat veel voedingsstoffen en bevat actieve enzymen [5]  die cruciaal zijn om zure terugvloeiing tegen te gaan. Er zijn ook veel goede enzymsupplementen beschikbaar; Ik raad  VeganZyme ™ aan .

4. Rauwe biologische appelciderazijn

Het kan helpen om een ​​eetlepel rauwe biologische appelciderazijn te nemen, gemengd in ongeveer 4 ons gezuiverd water voor elke maaltijd. Dit helpt de maag te kalmeren en ondersteunt de spijsvertering. [6, 7]  Het is mijn favoriete, snelwerkende huismiddeltje tegen zure terugvloeiing.

5. Neem biologisch zuiveringszout

Bicarbonaat is een wonderproduct. Meng een lepel in een glas water, roer en drink voordat het stopt met bruisen. [8]  Sommige artsen zijn echter sceptisch, dus als je een hoge bloeddruk hebt of een natriumbeperkt dieet volgt, kun je het beste eerst advies inwinnen.

6. Neem biologische aloë vera

Aloë vera wordt vaak gebruikt om maagklachten, diarree, incidentele constipatie en systemische roodheid en zwelling geassocieerd met darmaandoeningen zoals colitis ulcerosa te kalmeren. [9, 10, 11]  Innerlijke Aloë vera bladgel ondersteunt de spijsvertering  en kan een ander geweldig alternatief zijn voor verzachtende zure reflux. [11]  Sommige onderzoeken naar aloë hebben onduidelijke resultaten opgeleverd, maar het goede nieuws is dat ze ook weinig nadelige bijwerkingen hebben gevonden; met andere woorden, aloë is redelijk veilig. 

Lees ook:   Kruidnagel is niet alleen een specerij, maar ook een bewaker van de gezondheid

 

Bron

Zelf neem ik of een rennie, of kamille, of munt thee

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!