Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Toezichthouder medicijntesten: coronavaccin kan heel gevaarlijk zijn en zelfs ons DNA muteren.

Wij zagen de Belgische arts John Schulpen bij de webinar van het opleidingsinstituut Prevenzis (zie onder) met een ontluisterend verhaal en besloten hem zelf te interviewen. Hij adviseert het Kenniscentrum in België over medicijnen, en houdt toezicht op klinische testen van medicijnen in ziekenhuizen. Hij waarschuwt dat de coronapandemie langzaam over is gegaan naar een machtsplandemie die niets meer met corona te maken heeft. We hebben het over DNA-veranderende eigenschappen van coronavaccin, over het ingrediënt luciferase dat eenvoudig zichtbaar maakt wie wel en wie niet gevaccineerd is, en over de PCR testen.

Psje:

Waarom hoor je niemand over mensen die het al hebben gehad, zijn ze immuun of niet?
Waarom kan men niet terug testen?
Moeten mensen die corona hebben gehad ook een vaccin?
Lijkt me idem niet logisch!

Lees ook:   Fun Filmpje Trump

Gerelateerde artikelen

Back to top button