web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Staat de hele wereld op het punt de “plandemie” eerder op te lossen dan verwacht?

Staat de hele wereld op het punt de “plandemie” eerder op te lossen dan verwacht?

Vanwege een ernstige pathofysiologische “diagnosefout” is de zogenaamde “coronavirus plandemie” wereldwijd verkeerd bestreden. Een Italiaanse patholoog meldt dat het ziekenhuis in Bergamo in totaal 50 autopsies heeft uitgevoerd, China deed er slechts 3. De Italiaanse pathologen hebben aangetoond dat COVID-19 geen longontsteking is, maar een gedissemineerde, intravasculaire coagulatie (pulmonale trombose).
Kortom, de ziekte wordt bepaald door een verspreidde, intravasculaire coagulatie veroorzaakt door het New Corona Virus; daarom is het geen longontsteking maar longtrombose, die bestreden moet worden met antibiotica, antivirale middelen, ontstekingsremmers en anticoagulantia. Volgens de Italiaanse pathologen zijn ventilatoren en intensive care units derhalve nooit nodig geweest.
De 50 autopsies – uitgevoerd op patiënten die stierven aan COVID-19 – hebben de Italiaanse pathologen bevestigt dat het strikt genomen GEEN PNEUMONIE is omdat het virus niet alleen pneumocyten van dit type doodt, maar daarnaast een inflammatoire storm veroorzaakt die een endotheliale vasculaire trombose creëert. Bij verspreidde intravasculaire coagulatie wordt de long het meest aangetast omdat deze het meest ontstoken is, maar ook een hartaanval, beroerte en vele andere trombo-embolische aandoeningen kunnen zich voordoen.

Momenteel worden in Italië de protocollen gewijzigd die nadelig zijn voor de bestrijding van de plandemie. De herziene protocollen bestempelen antivirale therapieën als bruikbaar en zijn gericht op anti-inflammatoire en antistollingstherapieën. Deze therapieën kunnen onmiddellijk worden uitgevoerd, zelfs thuis.
Een Mexicaanse familie in de Verenigde Staten beweert dat ze genezen zijn nadat ze een huismiddeltje; drie aspirines van 500 mg opgelost in citroensap met honing, warm hadden ingenomen. De volgende dag werden ze wakker alsof er niets aan de hand was!

Lees ook:   Gideon van Meijeren zet alle leugens van Rutte en de Jonge nog even op een rijtje

Sommige wereldleiders verdubbelden het aantal reanimatieplaatsen op de ICU, met onnodige exorbitante kosten. Volgens de Italiaanse patholoog is behandeling op ICU’s nutteloos als trombo-embolie niet eerst wordt opgelost. “Als we een long ventileren waar het bloed niet circuleert is het nutteloos, in feite zullen negen (9) van de tien (10) patiënten sterven omdat het probleem cardiovasculair is en niet de luchtwegen. Het is een veneuze microthrombose, geen longontsteking, die de sterfte bepaalt”. Volgens de literatuur veroorzaakt ontsteking trombose door een complex maar goedbekend, pathofysiologisch mechanisme.
Helaas zeiden “WHO-wetenschappers” dat ontstekingsremmende medicijnen niét gebruikt mochten worden. Een ontsteking veroorzaakt echter veel weefselschade en creëert daarmee de vorming van trombus. Het grootste probleem is echter niet het virus, maar de immuun hyperreactie die de cel vernietigt waar het virus is geïnstalleerd. In feite hadden patiënten met reumatoïde artritis nooit op de IC behoeven te worden opgenomen omdat ze corticosteroïdtherapie krijgen, wat een geweldige ontstekingsremmer is.

Met deze belangrijke ontdekking is het mogelijk om snel weer terug te keren naar het normale leven, lockdowns te beëindigen en quarantaine af te bouwen, niet onmiddellijk, maar met de tijd.
Vriendelijk verzoek dit te delen zodat gezondheidsautoriteiten van elk land hun respectieve analyse van deze informatie kunnen maken, verdere sterfgevallen kunnen voorkomen, investeringen op passende wijze kunnen omleiden, en vaccinering overbodig maken.

Jan Weeda

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien