13 april 2021

 

Sterven mensen aan corona of iets anders

Sterven mensen aan corona of iets anders

Dr Jaroslav Belsky, 24-3-2020, tandarts (9 jaar geneeskunde en 2 jaar moleculaire biologie)
“Er is 5 maanden corona en 9.500 mensen zijn overleden, die positief getest waren. In dezelfde periode stierven 300.000 mensen wereldwijd aan de griep. Het is echter de vraag of deze 9.500 mensen aan corona zijn overleden. Uit Italië blijkt dat 99% van de overleden mensen nog een andere ziekte hadden en meer dan 50% had zelfs een derde of een vierde aandoening. De werkelijke doodsoorzaak is niet onder zocht.

Testen laten namelijk zien dat iemand met griep ook nog allerlei andere virussen en bacteriën heeft. Er wordt veel met getallen en emoties gespeeld.

Kort voor de Spaanse griepuitbraak werd aan beide zijden van het front (WOI) massaal gevaccineerd tegen griep (soms kregen ze 36 vaccinaties). Medische historici geven aan dat Spaanse griep geen virus was, maar een vaccinatieramp.”

Belsky ziet de corona crisis als pure hysterie met op de achtergrond grote economische belangen. Ook dat iedereen heeft leningen nodig en verwacht dat de winsten voor banken en de geneesmiddelenindustrie zijn.

Hij sluit af met:”Als je tijd gekomen is, houdt het op. Dit staat haaks op het anti-verouderingsconcept van de moderne geneeskunde. Sinds 2008 worden we minder oud.”

“Wat ons doodt is onze angst.”

 

https://www.dlmplus.nl/2020/03/31/artsen-zeggen-tegen-massa-media-dat-corona-een-fake-crisis-is-deel-1/

Lees ook:   Herinneringen en genezing van kinderen, vorige levens

Gerelateerde berichten