...
Gezondheid & Uiterlijk

De waarheid over groene ogen

tears via Angel-WingsGroene ogen zijn altijd boeiend geweest. Hun tijdloze mystiek heeft echter legendes en veel regelrechte misvattingen over smaragdkleurige kijkers geïnspireerd. Hier is de waarheid achter een van de meest besproken oogkleuren. Als uw ogen groen zijn, zult u blij zijn te weten dat de intriges rond de kleur in uw voordeel hebben gewerkt.

In een uitgebreide online enquête, uitgevoerd door AllAboutVision.com, onthulden mensen wat volgens hen de meest aantrekkelijke oogkleur was.

Gefeliciteerd, allemaal mensen met groene ogen! Je ogen staan ​​bovenaan de lijst. Meer dan 20 procent van de deelnemers aan de enquête stemde voor groene ogen als de meest aantrekkelijke oogkleur, gevolgd door 16,9 procent voor lichtblauw, 16 procent voor hazel en 15,2 procent voor donkerblauw.

Mensen die deze wenselijke oogkleur dragen, hebben ook iets gemeen met enkele van de coolste celebs. Adele, Emma Stone en Scarlett Johansson zijn slechts een paar beroemde gezichten met groene kijkers. De ogen van Johansson zijn zelfs zo groen dat een Vanity Fair-profiel van de actrice haar ogen ‘zo puur groen als die van een kat’ noemde. Simpel gezegd, u en uw groene ogen zijn in goed gezelschap. Bekijk de video voor meer over de waarheid over groene ogen!

 

 

Lees ook:   Het controversiële hydroxychloroquine-medicijn van Trump helpt 91% van de coronaviruspatiënten

Gerelateerde artikelen

Back to top button