web analytics
11:11 Dubbele getallen

CORONAVIRUS HYPE RECHTSTREEKS UIT HET CDC-GRIEP-PLAYBOOK

CORONAVIRUS HYPE RECHTSTREEKS UIT HET CDC-GRIEP-PLAYBOOK

Coronavirus myths and facts

China coronavirus hype rechtstreeks uit het CDC-griep-playbook

In de aflevering van Numbskulls en Deceivers in Medical Science van vandaag stel ik de vraag: kopiëren Chinese onderzoekers een oude CDC-zwendel, of hebben ze onafhankelijk hun eigen leugens die toevallig CDC-hype weerspiegelen?

In mijn serie over de China-epidemie ( hier archief ), heb ik erop gewezen dat longontsteking – de belangrijkste indicator van het “coronavirus” – kan worden veroorzaakt door vele andere factoren :

Andere microben, schimmels, giftige vervuiling , enz.

En Chinese autoriteiten vereisen niet langer directe tests voor het coronavirus. In plaats daarvan worden CT-scans van de borst gebruikt. Als deze scans tekenen van longontsteking vertonen, wordt het label ‘coronavirus epidemie’ absurd op de patiënt toegepast .

Ik heb er ook op gewezen dat longontsteking in het verleden een belangrijke ziekte in China is geweest. Lang voor “de opkomst van het nieuwe menselijke coronavirus” sterven mensen in China aan longontsteking met ongeveer 300.000 per jaar. Nu kunnen die mensen, die in 2020 aan de ziekte overleden zijn, valselijk ‘dodelijke epidemische gevallen’ worden genoemd. Wat handig.

Welnu, het blijkt dat de Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC) al lange tijd zijn eigen longontsteking uitvoert.

Toen ik enkele jaren geleden over de griep schreef, ontving ik e-mails van Peter Doshi en Martin Maloney. Ze hebben me gegevens gegeven uit de eigen kaarten van de CDC met informatie over griepdoden in de VS. En ze wezen op de leugens.

Doshi schreef vervolgens een analyse voor het tijdschrift BMJ Online (december 2005). Hier is een belangrijke quote uit zijn rapport:

Lees ook:   Nieuwe ziekten door vaccins

“[Volgens de CDC-statistieken], ‘griep en longontsteking’ 62,034 levens in 2001 – 61.777 die werden toegeschreven aan longontsteking en 257 aan griep, en in slechts 18 gevallen werd het griepvirus positief geïdentificeerd.”

Misschien wilt u een tijdje op die zin kauwen.

U ziet, de CDC heeft één algemene categorie gecreëerd die zowel griep- als longontsteking combineert. ZE noemen DEZE CATEGORIE “FLU”. Waarom doen ze dit? Waarom beweren ze bedrieglijk dat de longontsteking complicaties zijn als gevolg van de griep? Omdat ze artsen en het publiek willen verkopen over de ‘gevaren van de griep’.

Longontsteking heeft een aantal niet-griepoorzaken .

Maar erger nog, bij alle sterfgevallen door griep en longontsteking in 2001 onthulden slechts 18 de aanwezigheid van een griepvirus.

Daarom kon de CDC niet naar waarheid zeggen dat meer dan 18 mensen stierven aan griep in 2001. Niet 36.000 doden, de oude CDC PR-statistiek. 18 doden.

Doshi vervolgde zijn beoordeling van gepubliceerde CDC-griep-sterftestatistieken: “Tussen 1979 en 2001 laten gegevens [CDC] een gemiddelde van 1348 [griep] sterfgevallen per jaar (bereik 257 tot 3006) zien.” Deze cijfers verwijzen naar griep gescheiden van longontsteking.

Dit lage sterftecijfer zou VEEL lager dalen, als u de noodzaak zou toevoegen om de aanwezigheid van een griepvirus in die gevallen te bevestigen.

Het is duidelijk dat de CDC griep en longontsteking in één categorie combineert en het ‘griep’ noemt om te liegen over het aantal griepdoden in de VS, en zo het griepvaccin te duwen.

We hebben dus twee neppe drukte, jaren uit elkaar, in de VS en China, beide gebaseerd op het bedrieglijke gebruik van longontsteking.

Lees ook:   Ongelooflijk: Cola is positief getest op Corona! En meer...Testen deugen niet!!!

Leugenaars vertellen steeds weer hetzelfde soort leugens. Medische leugenaars importeren vaak ziekten die niets te maken hebben met hun claims, om het aantal zaken op te bouwen en bedreigingen en angsten op te pompen.

En verkoop vervolgens giftige medicijnen en vaccins, als oplossingen.

Ik zou dit artikel en de botte feiten graag aan de New York Times of de Washington Post of CBS, NBC of ABC aanbieden, op voorwaarde dat ze me verzekeren dat ze het zullen afdrukken en hun hongerigste honden zullen dwingen om te volgen neer en beschuldig de hoog bedriegers, bij naam, die deze criminele leugens onder druk zetten. Normaal gesproken zou ik $ 10000000000000 voor het artikel in rekening brengen, maar in dit geval neem ik genoegen met een live-interview van zes uur, live met het hoofd van de CDC, in prime time.

Over de auteur
Jon Rappoport is de auteur van drie explosieve collecties, THE MATRIX GEOPENBAARDE , EXIT uit de Matrix , en POWER BUITEN DE MATRIX , Jon was een kandidaat voor een Amerikaanse Congres plaats in de 29 steDistrict van Californië. Hij onderhoudt een adviespraktijk voor particuliere klanten, met als doel de uitbreiding van persoonlijke creatieve kracht. Genomineerd voor een Pulitzer-prijs, heeft hij 30 jaar als onderzoeksverslaggever gewerkt en artikelen geschreven over politiek, geneeskunde en gezondheid voor CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern en andere kranten en tijdschriften in de VS en Europa. Jon heeft lezingen en seminars gegeven over wereldwijde politiek, gezondheid, logica en creatieve kracht aan doelgroepen over de hele wereld. U kunt zich aanmelden voor zijn gratis e-mails op NoMoreFakeNews.com of OutsideTheRealityMachine .

https://www.wakingtimes.com/2020/02/24/china-coronavirus-hype-straight-out-of-the-cdc-flu-playbook/

Lees ook:   Zoek dit nummer op via google en je begrijpt wat de tv eigenlijk is
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button