web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Met kanker verbonden Monsanto-chemische stof ontdekt in ALLE geteste kindervoeding gemaakt van haver

Met kanker verbonden Monsanto-chemische stof ontdekt in ALLE geteste kindervoeding gemaakt van haver

U weet wel Round up enzo…

IN HET KORT
De feiten:Volgens een rapport van The Environmental Working Group uit juni zijn alle voedingsmiddelen voor kinderen gemaakt van haver allemaal besmet met glyfosaat, de populaire onkruidverdelger die veel kritiek krijgt.
Reflecteren op:Hoe kunnen deze producten goedkeuring krijgen van Federal Health Regulatory agencies wanneer het vrij duidelijk is dat ze schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid en het milieu.
Westers kankeronderzoek is georganiseerd als een bedrijf met als fundamentele motivatie winst , daarom zal het waarschijnlijk nooit kanker genezen omdat het zo winstgevend is en het is triest dat de oorzaken van kanker nog steeds worden genegeerd. Geld inzamelen voor een remedie is geweldig, maar kankerpreventie heeft meer aandacht nodig en er moeten meer middelen worden gestort in alternatieve behandelingen en onderzoek. Artsen mogen alleen de gepatenteerde behandeling aanbevelen.

Een van de vele vermeende oorzaken van kanker, naast verschillende andere ziekten, is glyfosaat, het belangrijkste actieve ingrediënt in het herbicide Roundup van Monsanto. Ondanks het feit dat talloze publicaties en onderzoeken hebben aangetoond dat het kankerverwekkend is, heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) het pas sinds kort als zodanig geclassificeerd.

Algemeen wordt aangenomen dat Roundup een van de veiligste pesticiden is … Ondanks zijn reputatie was Roundup veruit de meest giftige onder de geteste herbiciden en insecticiden. Deze inconsistentie tussen wetenschappelijke feiten en industriële claims kan worden toegeschreven aan enorme economische belangen, waarvan is vastgesteld dat ze gezondheidsrisicobeoordelingen vervalsen en beslissingen over het gezondheidsbeleid vertragen. “- R. Mesnage (et al., Biomed Research International, Volume 2014 (2014) , artikel ID 179691)

Glyfosaat heeft de laatste tijd aandacht gekregen in de vorm van rechtszaken, het laatste voorbeeld zou zijn Diamond & Diamond, een nationaal advocatenkantoor voor persoonlijk letsel in Canada, leiden een $ 500 miljoen class-action rechtszaak tegen verschillende Roundup-makers, waaronder het farmaceutische bedrijf Bayer, de eigenaar van Roundup-maker Monsanto. Er zijn veel rechtszaken aangespannen in Noord-Amerika die beweren dat glyfosaat gezondheidsproblemen kan veroorzaken, waaronder non-Hodgkin-lymfoom, een type kanker dat het lymfestelsel aantast. Alleen al in de Verenigde Staten zijn er ongeveer 18.000 rechtszaken aangespannen tegen de makers van Roundup. Dit leek allemaal meer erkend te worden in de mainstream toen schoolmeester en overlevende van kanker, Dewayne Johnson miljoenen dollars kreeg in zijn rechtszaak tegen het bedrijf Monsanto, toen de rechtbanken bepaalden dat het zijn non-Hodgkin-lymfoom veroorzaakte.

Lees ook:   Maagverkleining alleen als je teveel eet

Wat vreselijk is aan glyfosaat, zoals andere schadelijke milieutoxines die ooit als veilig werden beschouwd, zoals DDT, is bijvoorbeeld dat het overal is terechtgekomen, het zit in onze grond en het zit in de meeste van onze conventionele, genetisch gemodificeerde niet-biologische voedingsmiddelen. Dit werd nog duidelijker gemaakt door een rapport van de Environmental Working Group (EWG), dat eerdere rapporten bevestigde dat de ontbijtgranen van Amerika, die voornamelijk door kinderen worden geconsumeerd, besmet zijn met het giftige herbicide, glyfosaat.

Het recente rapport werd gepubliceerd door Olga Naidenko, Ph.D., senior wetenschapsadviseur, en Alexis Temkin, Ph.D., Toxicologist, bij EWG. Ze testten 21 producten op basis van granen en snacks op basis van haver en ontdekten dat ze allemaal een hoog gehalte aan het giftige glyfosaat hadden.

Grote voedingsbedrijven zoals General Mills blijven populaire ontbijtgranen voor kinderen en ander voedsel verkopen dat vervuild is met verontrustende niveaus van glyfosaat, het kankerverwekkende ingrediënt in de herbicide Roundup.

De onkruidverdelger, geproduceerd door Bayer-Monsanto, werd gedetecteerd in alle 21 havergebaseerde graan- en snackproducten, bemonsterd in een nieuwe testronde in opdracht van de Environmental Working Group. ( Volledig rapport .)

De twee hoogste niveaus van glyfosaat werden gevonden in Honey Nut Cheerios Medley Crunch, met 833 delen per miljard, of ppb, en Cheerios, met 729 ppb.

Dit komt ook kort nadat Moms Across America, een National Coalition of Unstoppable Moms, ontdekte dat glyfosaat voorkomt in alle 5 grote sinaasappelsapmerken in de Verenigde Staten. Deze sappen worden zwaar op de markt gebracht als ‘100 procent puur sinaasappelsap’, maar dat is niet waar, want ze zitten vol met ongezonde hoeveelheden toegevoegde suikers. Daar kun je hier meer over lezen .

Wat nog meer zorgen baart, is dat biologische producten in deze categorie ook in de VS zijn besmet.

Lees ook:   Britten krijgen £ 300 boete voor het verbranden van hout om warm te blijven

Nu meer dan 80% van de Amerikaanse voedselvoorziening naar verluidt besmet is met het herbicide glyfosaat, wenden veel mensen zich tot USDA-gecertificeerde biologische producten om deze giftige chemische stof te voorkomen. De huidige USDA NOP-normen (National Organic Program) staan ​​het gebruik van het herbicide glyfosaat op biologische gewassen niet toe.

Uit een nieuw onderzoek van Tropical Traditions is echter gebleken dat de Amerikaanse markt voor biologische granen verontreinigd is met glyfosaat.

Tropical Traditions verkoopt al jaren biologische granen. Na het lezen van nieuw onderzoek over het probleem van “ uitdroging van gewassen ”, gedaan door glyfosaat op tarwe en andere granen te gebruiken vlak voor de oogst, besloot Tropical Traditions om eerst enkele commerciële tarweproducten te testen met tarwe uit Montana, North Dakota en Canada. Ze stuurden de commerciële monsters naar een bekend en gerespecteerd laboratorium om te testen op glyfosaat.

Alle getest positief voor glyfosaatresidu. Het bereik was van 0,07 mg / kg tot 0,09 mg / kg. Houd er rekening mee dat dit glyfosaat is dat wordt gevonden in niet-GMO-gewassen. Voor een GGO-gewas zoals GGO-sojabonen, die zwaar worden besproeid met glyfosaat, ligt het bereik meestal tussen 3,3 en 5,7 mg / kg. ( Bron .) ( Bron )

Veel populaire granen zijn ook besmet bevonden, u kunt die lijst hier bekijken .

Hoe kunnen producten als glyfosaat goedkeuring krijgen van onze federale gezondheidsinstanties?
Ik heb het al vele malen eerder genoemd, maar er is een overvloed aan voorbeelden van corruptie binnen onze federale gezondheidsregelgevende instanties, en zij de bedrijven waarmee ze samenwerken hebben een enorme invloed en zeggen als het gaat om hun producten en het goedkeuringsproces.

EU-toezichthouders hebben bijvoorbeeld onlangs besloten om glyfosaat opnieuw af te geven, en hun beslissing was gebaseerd op een beoordeling die werd geplaagd door rapporten uit de industrie. Het is nogal omgekeerd dat gezondheidsregelgevers al jaren vertrouwen op de wetenschappelijke rapporten van de bedrijven die deze producten produceren in plaats van op zoek te gaan naar onafhankelijke wetenschappelijke studies. Een groep Europarlementariërs besloot een onderzoek in te stellen naar claims dat het Duitse Federale Instituut voor Risicobeoordeling (bFr) traktaten uit studies van Monsanto kopieerde en plakt. Daar kun je hier meer over lezen . Bovendien heeft Monsanto samengewerkt met de Environmental Protection Agency (EPA) om kankeronderzoek en eventuele verbindingen met hun producten te onderdrukken.

Lees ook:   'Avocado helpt tegen borstkanker'

De corruptie is eindeloos als het gaat om de link tussen bedrijven en overheidsinstellingen. In feite hebben slechts een paar jaar geleden meer dan een dozijn wetenschappers uit de CDC een anonieme publieke verklaring afgelegd waarin de invloed van bedrijven op het overheidsbeleid wordt uiteengezet. Ze werden de Spider Papers genoemd .

Er zijn veel voorbeelden, maar je snapt het wel.

Wat kunt u eraan doen?
Het is gemakkelijk om je hopeloos te voelen wanneer je dit soort informatie tegenkomt, maar er zijn veel dingen die je kunt doen. Niet alle producten, met name de meeste organische producten, zijn verontreinigd met glyfosaat, maar sommige zijn dat nog steeds. Een ding dat je kunt doen is al je biologische producten kopen. Leef bovendien een gezonde, actieve levensstijl, samen met gezond eten, om uw lichaam de beste kans te geven om dit soort besmetting te bestrijden. Het lichaam kan wonderen verrichten wanneer u ervoor zorgt. U kunt artikelen zoals deze delen, het bewustzijn verspreiden en het voor deze bedrijven moeilijker maken om hun producten uit te rollen, vooral wanneer meer en meer mensen weigeren ze te gebruiken. Uiteindelijk zijn wij degenen die deze veranderingen kunnen aanbrengen, en dat zijn wij ook. Slechts een paar jaar geleden was dit niet eens op de radar van de meeste mensen en nu is het dat. Tijden veranderen. Wij zijn degenen die ervoor kiezen om deze producten te gebruiken, daarom is bewustzijn met extreme geloofwaardigheid erg belangrijk. Elke persoon die dergelijke informatie tegenkomt, is een enorm hulpmiddel in de strijd om te voorkomen dat deze producten continu worden uitgerold. Wordt glyfosaat op uw gazon gespoten? Zo ja, stop dan en gebruik alternatieven. Koopt u populaire sinaasappelsapmerken die hierboven worden vermeld? Zo ja, stop dan. Stop met het kopen van uw kinderengranen waarvan is vastgesteld dat ze zijn besmet met glyfosaat .

https://www.collective-evolution.com/2019/12/17/cancer-linked-monsanto-chemical-discovered-in-all-tested-childrens-foods-made-from-oats/

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien