...

28 januari 2022

 

Lopen zonder sokken en met een zware tas, uitstellen naar het toilet gaan en andere slechte gezondheidsgewoonten

Lopen zonder sokken en met een zware tas, uitstellen naar het toilet gaan en andere slechte gezondheidsgewoonten

Iedereen kent duidelijke voor de hand liggende gewoontes, zoals roken en alcohol drinken. Maar er zijn anderen die niet minder schade toebrengen aan de geestelijke en lichamelijke gezondheid van een persoon. Hoewel hij dit hoogstwaarschijnlijk zelf niet weet.

 

Draadloze koptelefoon gebruiken

Uiteraard zijn draadloze hoofdtelefoons comfortabel, maar onveilig voor de gezondheid. Het apparaat past goed om het oor en veroorzaakt daarom problemen met de oorhygiëne.

Hierdoor neemt de kans op infectie in de gehoorgang toe. Bij regelmatig gebruik van de hoofdtelefoon kunt u zelfs uw gehoor verliezen, en niet vanwege het volume. Het apparaat verhoogt de kans op blootstelling aan zwavelmassa.

Als dit niet wordt gevolgd, bestaat het risico op gehoorverlies. Daarom moet een persoon, wanneer hij een hoofdtelefoon gebruikt, regelmatige hygiëne van de gehoorgang in acht nemen om occlusie en ophoping van zwavel te voorkomen.

Magnetron eten

Mensen nemen vaak hun toevlucht tot het gebruik van een magnetron, zodat ze niet telkens aan het fornuis staan ​​en de opwarming van voedsel niet controleren. Volgens artsen is het echter beter om pizza en andere producten in de oven te verwarmen.

Wetenschappers hebben ontdekt dat het product in de magnetron wordt verwarmd tot een temperatuur waarbij de koolhydraten in de test worden omgezet in polymeren. Deze eindglycatieproducten zijn moeilijk uit het lichaam te verwijderen.

Lang verblijf bij het tankstation

Veel tankstations zorgen voor onafhankelijk tanken van voertuigen, wat volgens wetenschappers onveilig is. Een persoon inhaleert gevaarlijke chemicaliën die de structuur van de longen kunnen beschadigen.

Uitstel naar het toilet gaan

Lees ook:   Ging de mode maar weer terug naar de jaren 50

Tijdens de werkweek is elke seconde duur. Soms is het moeilijk voor een persoon om tijd te vinden om zelfs naar het toilet te gaan.

Het vertragen van het legen van de blaas kan het lichaam echter ernstig schaden. Hierdoor worden de spieren van de blaas verzwakt en met een lang verblijf van urine erin wordt het lichaam blootgesteld aan schadelijke bacteriën.

Een zware tas dragen

Soms dragen mensen enorme tassen die gevuld zijn met verschillende onnodige items. Door zo’n moeilijke last worden de spieren gespannen en worden de handen gevoelloos.

In één van hen, vdankzij een een zenuwletsel, kan tintelingen worden gevoeld, bovendien is er druk op de wervelkolom en pijn in de onderrug. Daarom is het beter om alleen alles wat je nodig hebt in je tas te stoppen.

Lopen zonder sokken

Natuurlijk gaan niet alle schoenen goed met sokken. Om de gezondheid van de benen te behouden, is het echter noodzakelijk om sokken aan te trekken.

Hun afwezigheid veroorzaakt overmatig zweten. Hierdoor kunnen blaren verschijnen, kunnen voet- en nagelschimmel ontstaan.

Passie voor diëten

Frequente diëten leiden vaak tot verlies van spiermassa. Er zijn niet veel voedingsstoffen in het lichaam, waardoor het moeilijk is om zich te concentreren en actief te zijn. Tegelijkertijd verliest een persoon tijdens een dieet gewicht, maar nadat het zijn vorige gewicht heeft bereikt.

conclusie

Het blijkt dat als je zonder sokken loopt, je een voetschimmel kunt “verdienen”. En het dragen van zware tassen veroorzaakt vaak rugklachten. Daarom is het beter om uw gewoonten te herzien en ervoor te zorgen dat ze correct zijn.

Читайте больше на https://www.pravda.ru/health/1447725-privychki/

Gerelateerde berichten