25 oktober 2020

 

Griepprik veroorzaakt griep, 630% meer virus verspreiding dankzij…

Een nieuwe wetenschappelijke studie in de Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS) toont aan dat mensen die griepprikken krijgen, 630% meer griepvirusdeeltjes in de lucht uitstoten, in vergelijking met niet-gevaccineerde personen.

24 (De pestkop van de school) Alex wordt gevangen genomen door Herod Sayle. Sayle vertelt Alex zijn plannen. Hij wil dat de eerste minister op de knop duwt waardoor het virus in alle scholen wordt geactiveerd. Sayle wil dit doen omdat hij vroeger werd gepest door de huidige eerste minister.

In feite bewijst deze bevinding  dat griepvaccins de griep dus verspreiden , en dat de zogenaamde ‘kudde-immuniteit’ een medisch bedrog is omdat ‘de kudde’ daadwerkelijk wordt getransformeerd in dragers en verspreiders van griep.

https://www.pnas.org/

De virus bom is gedocumenteerd in een studie getiteld besmettelijke virussen in de uitgeademde lucht van symptomatische seizoensgriepgevallen van een universiteits-gemeenschap.

De auteurs van het onderzoek zijn Jing Yan, Michael Grantham, Jovan Pantelic, P. Jacob Bueno de Mesquita, Barbara Albert, Fengjie Liu, Sheryl Ehrman, Donald K. Milton en EMIT Consortium.

https://www.pnas.org/content/115/5/1081

Details van deze studie over de virus bommen zijn onthuld door Sayer Ji op Green-Med. Info, een site die in snel tempo een van de meest gezaghebbende bronnen ter wereld wordt op het gebied van intelligente analyse van de echte wetenschap. Green Med. Info heeft inmiddels 500 onderzoeken gepubliceerd waarin de schadelijke effecten (en letsel) van vaccins worden beschreven. Zoek die uitgebreide lijst via deze link: https://www.greenmedinfo.com/anti-therapeutic-action/vaccination-all

630% meer aerosolized griepviruspartikels afgeworpen door gevaccineerde personen


Het onderzoek, waarbij 355 vrijwilligers werden onderzocht die ziek waren door griepachtige symptomen, ontdekte men, dat mensen die daarvoor griepvaccinaties kregen,
griezelig veel grotere hoeveelheden griepvirusdeeltjes verspreiden, die andere mensen dus konden infecteren.

Uit de studie:

Fijn-aërosolviraal RNA werd ook positief geassocieerd met de influenza vaccinatie,
voor zowel het huidige als het vorige seizoen …

Schokkend was de bevinding dat mensen die eerdere griepprikvaccinaties kregen 6,3 keer (of 630%) van het aantal griepvirusdeeltjes uitzenden, dan door niet-gevaccineerde personen wordt uitgezonden.

Dit betekent – Besef dit goed – dat de meest verantwoorde manier om te voorkomen dat je andere mensen infecteert, is  te VERMIJDEN dat je  wordt ingeënt met griepprikken .

Mensen die de griepprikken krijgen,  zijn m.a.w onverantwoordelijke verspreiders van de griep. Zij zijn degenen die andere dus zo  mensen ziek maken,  zoals we al jaren waarnemen.

Fig. 2 uit het onderzoek: Virale verspreiding: (A) infectieus influenzavirus (fluorescente focustellingen) in NP-swabs en fijne aerosols en (B) RNA-kopieën in NP-swabs, grove en fijne aerosolen. (C en D) Scatterplots en Spearman-correlatiecoëfficiënten van infectieus virus uitgezet tegen RNA-kopieën voor (C) NP-swabs en voor (D) fijne-aërosolmonsters. (E) Het effect van de dag na het begin van de symptomen op RNA-kopieën waargenomen in NP-swabs, grove en fijne aërosolen uitgezet als GM gecorrigeerd voor ontbrekende gegevens met behulp van Tobit-analyse met foutbalken die 95% CI’s aangeven. (F-H) Het effect van hoestfrequentie op RNA-kopieën waargenomen in (F) NP-swabs, (G) grove aerosolen en (H) in fijne aerosolen. Grof: aerosoldruppeltjes> 5 μm; Fijn: aerosoldruppeltjes? 5 μm in aerodynamische diameter.


“Anti-vaxxers” zijn dus hier juist de verantwoordelijke burgers, omdat zij geen virussen verspreiden en ziekten verspreiden.

(Daarbij is griep niet zo ernstig over het algemeen, alleen bij mensen en kinderen die een zwakke weerstand hebben door ziekte oid. Maar wel als mensen prutsen met genetisch materiaal en virussen, dat kan nooit gezond zijn voor de mensheid!!!)

Ook uit de studie blijkt:

Zelfgerapporteerde vaccinatie voor het huidige seizoen ging gepaard met een trend (P <0,10) naar hogere virale shedding in fijne aerosolmonsters; Inenting met zowel de seizoensvaccins van het huidige jaar als van vorig jaar was echter significant geassocieerd met grotere fijne aerosolafval in niet-aangepaste en aangepaste modellen (P <0,01). In aangepaste modellen hebben we 6.3 (95% CI 1.9-21.5) keer meer aërosoluitscheiding (Via de lucht-ademhaling) waargenomen bij gevallen met vaccinatie in het huidige en het vorige seizoen vergeleken met het hebben van geen vaccinatie in die twee seizoenen.

Met andere woorden – om dit nog maar eens te herhalen – verspreiden mensen die geen vaccins hebben gehad, minder dan 1/6 van het aantal griepvirusdeeltjes uit, in vergelijking met degenen die griepprikken kregen. Niet-gevaccineerde mensen zijn dus degenen die de griep niet verspreiden. (Althans in lang niet zo’n grote mate als diegenen die de griepprik wel nemen) De ‘anti-vaxxers’, zo blijkt, zijn juist  degenen die de kinderen toch beschermen.

Maar om te horen dat vaccin propagandisten zoals Jimmy Kimmel zeggen, mensen geen vaccins nemen staan bijna gelijk tegenwoordig aan “kinder moordenaars.” Dat is dus het valse verhaal van de corrupte, pseudowetenschap de vaccin-industrie .

Wetenschappelijk bewijs dat het griepvaccin de griep verspreidt

Deze resultaten onthullen de schokkende waarheid over griepvaccins die maar weinigen hebben durven uiten, uit angst om gebrandmerkt te worden als “anti-vaxxers”: griepvaccins verspreiden de griep.

“Het is duidelijk dat als deze bevinding accuraat en reproduceerbaar is, je door griepvaccinatie waarschijnlijk sneller anderen zult infecteren,” legt Sayer Ji uit in zijn Green Med. Info-artikel . “We rapporteren al meer dan een decennium over het opvallende gebrek aan bewijs voor de effectiviteit (en veiligheid) van het griepvaccin, grotendeels gebaseerd op het niet-gerapporteerde falen van de Cochrane Database Review om ze effectief (en veilig) te laten zijn, ondanks honderden door de industrie gefinancierde studies die hebben geprobeerd om dit te doen. Meer informatie: http : //www.greenmedinfo.com/blog/shocking-lack-evidence-supporting-flu-vacc… “

Lees ook:   Schulden!

De huidige tactiek van de vaccinindustrie die ”niet-gevaccineerde mensen de schuld geeft” voor het verspreiden van ziekten, onthult deze studie waarom het feitelijk gevaccineerde kinderen en volwassenen zijn die juist bezig zijn met het onbewust verspreiden van infectieziekten. Zij zijn degenen die de meeste griepvirusdeeltjes “uitwerpen” die anderen infecteren! (Dit verklaart ook waarom griepuitbarstingen vaak voorkomen bij kinderen die al zijn gevaccineerd met griepprikken.!!!)

“Kudde immuniteit” hoax stort in, in het gezicht van de échte wetenschap

Bovendien is het zogeheten ‘kudde-immuniteits’-effect dat vaak wordt aangeprezen om meer vaccins voor iedereen te pushen, door deze studie als een complete hoax onthuld. Als gevaccineerde mensen juist degenen zijn die griepvirusdeeltjes in de lucht verspreiden , verspreidt de kudde gevaccineerden de griep.

“Kudde-immuniteit”, zo blijkt, wordt feitelijk “kuddevermenigvuldiging” van de virale stam, aangezien de kudde “bewapend” als verspreiders van het griepvirus. Dit verklaart tenslotte waarom zoveel kinderen die besmet zijn met de griep (of mazelen, bof en andere infectieziekten) meestal dezelfde kinderen zijn die tegen die ziekten zijn ingeënt. De vaccins transformeren kinderen in dragers van de ziekte, infecteren anderen en dragen bij aan de epidemie.

H1N1 flu virus particle, artwork - Stock Image C001/9137 - enlarged - Science Photo Library

(De vaccin industrie doet hierna iedereen geloven dat de ongevaccineerden de schuld hebben aan de verspreiding, maar zoals ik al eens zei, als men vaccineert waarom zou men dan nog bang zijn voor ongevaccineerden? Daar zou geen enkele angst meer voor moeten zijn, men wil dus alleen maar ordinair geld verdienen aan de vaccins (ziekten) en ieder doen geloven hoe belangrijk dat is, hoe kan men dit staande houden als iedereen tzt.  gevaccineerd is? Dat zien ze tegen die tijd wel weer, als men braaf opvolgt wat hen voorgehouden wordt en inmiddels iedereen al gevaccineerd is, zijn we al weer vele jaren verder. Schandalig dat men nu al spreekt over kinderen bij ouders vandaan halen omdat ze niet willen vaccineren!!! Peuterscholen die kinderen weigeren omdat ze geen vaccinaties krijgen, allemaal geïndoctrineerd door de vaccin farmaindustrie!!!)

Dit leidt op zijn beurt tot paniek onder de nieuwsmedia, dat juist iedereen aanspoort om zich zo snel mogelijk te laten vaccineren. Binnen een paar dagen begint een tweede golf van besmettelijke infecties zich te verspreiden, veroorzaakt door het vaccin zelf .

*Vaccins zijn met andere woorden zichzelf in stand houdende besmettelijke ziekteverspreiders*

⌈Hun rol in de maatschappij, zoals die momenteel wordt gestructureerd, is het veroorzaken van uitbraken van besmettelijke ziekten die de vraag naar vaccinverkoop doet stijgen. De rol van de media is hierbij cruciaal, want het is de taak van de media om angst en paniek bij de ouders te creëren en vervolgens er bij hen op aan te dringen hun kinderen te laten vaccineren. Dit bestendigt de verspreiding van de ziekte en zet de hele zwendel in voor een nieuwe ronde van uitbraken, paniek en vaccinverkoop.⌋

(Is de media ook afhankelijk van die grote bedrijven, vanwaar krijgen zij hun geld eigenlijk om te mogen bestaan?!!!)

Vaccinatiemarketing is afhankelijk van vaccins die infectieziekten verspreiden

Elke uitbraak wordt dan een nieuwe marketingdruk, en de cyclus herhaalt zich in golven (zoals kinderen die gewond raken en gedood door vaccins in heel Amerika).

Om de medische oplichterij in stand te houden, wordt iedereen die durft te verwijzen naar legitieme wetenschappelijke bevindingen die het vaccin dogma van het moderne medische kartel in twijfel trekken, onmiddellijk als een “anti-vaxxer” gebrandmerkt en gemarginaliseerd door de media.

Zo worden vaccins nooit onderworpen aan wetenschappelijk onderzoek , aangezien die waarheid tot gevolg hebben dat zij  buitenspel gezet, aangevallen of genegeerd worden. Alleen bevindingen die het pseudowetenschapsvaccineverhaal ondersteunen, worden “geaccepteerd” door het medische establishment, waardoor wordt verzekerd dat geen enkele uitdaging voor de veiligheid of effectiviteit van vaccins het daglicht kan zien. Geld aan de macht dus.

Dit is hoe de vaccinindustrie doorgaat met het uitvoeren van wat vaak een ” medische holocaust ” wordt genoemd, terwijl het scepticisme, wetenschap en kritisch denken onderdrukt, dat de risico’s van het wijdverbreide immunisatiebeleid durft aan te wijzen.

Red levens door op de hoogte te blijven van de ware risico’s die verbonden zijn aan vaccins. Lees Vaccines.news en Medicine.news voor dagelijkse updates die zijn geworteld in wetenschappelijk onderbouwde wetenschap en geneeskunde.

 

Gerelateerde berichten