20 oktober 2020

 

MS = lyme?

Een van de grootste medische schandaal van de laatste 100 jaar is het feit dat sinds 1911 de medische wereld hebben geweten dat Multiple Sclerose wordt veroorzaakt door een bacterie, en dat Big Pharma deze zijn behandeld in om te profiteren van de zogenaamde “MS-patiënten” .

Medisch onderzoek toont aan dat de levende Borrelia bacteriën werden gevonden in de hersenen van mensen die waren gediagnosticeerd met MS.

Keer op keer. Door minstens een dozijn medische onderzoekers. In ten minste tien landen. Sinds 1911 – de afgelopen honderd jaar. Verschillende ouder, maar ook recente autopsiebevindingen gekoppeld aan in dit artikel wordt vastgesteld dat alle overleden MS-patiënten ‘hersenen koesterde levend Lyme spirocheten. Zelfs wanneer de tests, berucht om hun groot percentage van vals-negatieven werden gebruikt op levende MS-patiënten, duizelingwekkend veel testte positief voor actieve Lyme borreliose.

Waarom is dit niet algemeen bekend? Zeker, die duizenden MS deskundigen en MS onderzoekers kunnen niet allemaal verkeerd zijn?

Laten we de realiteit op de grond.
1. Multiple Sclerosis Societies.

Ieder westers land heeft ten minste een MS Society. Elk van deze belasting vrijgestelde samenlevingen ontvangt doorgaans tientallen miljoenen dollars in de financiering uit verschillende bronnen, jaar na jaar. De mensen die die samenlevingen meestal gunnen zichzelf CEO-niveau salarissen en lopen ze als een een groot commercieel bedrijf zou lopen. Reclame wordt gebruikt om fondsen te werven, maar als je geen advertenties lezen dan zul je tegen het lijf loopt ze op een dag, smeek je om geld op de straat. Voor al die miljarden die in de loop der decennia in die honderden MS-verenigingen over de hele wereld hebben gepompt, heeft niet één ooit iets echt nuttig zijn voor MS-patiënten gedaan. Het ergste dat zou kunnen gebeuren voor de bazen van deze opstellingen is dat de oorzaak van MS bekend zou worden. Een bekende oorzaak ofwel zou betekenen voor de ontwikkeling van ofwel een genezing of in ieder geval beter symptoom relievers, en dat zou snel leiden tot het verouderd zijn van hun geld making machine – de kip met de gouden eieren legt als je wil. Dergelijke MS-verenigingen werken in overleg met MS “onderzoekers” in dienst van Big Pharma.

2. Big Pharma.

Multinationale farmaceutische bedrijven zijn de enigen die het doen van MS-onderzoek tegenwoordig, vooral met behulp van donaties aan MS-verenigingen. Die multinationals beslissen welke onderzoekers het geld te krijgen. Onderzoekers willen de postuleren van bacteriële etiologie van MS testen worden gemeden alsof ze crackpots waren. Big Pharma maakt miljarden per jaar op MS symptoom relievers en ze druppelen miljoenen neer om hun voetsoldaten, de “MS experts”. Een kuur zou een zware financiële klap. Temeer, omdat er sterke aanwijzingen dat veel andere neurologische ziekten worden veroorzaakt door bacteriën ook. Omdat als gevolg van het fenomeen van de immune privilege is er een onvoldoende immuunreactie in de hersenen en het ruggenmerg, waardoor deze organen de ideale plek voor bepaalde slow-delende spirochetal bacteriën te verankeren, vermenigvuldigen en letsels veroorzaken. Het hele concept van antibiotica-resistente, hard-to-test voor chronische CNS-infecties leiden tot een overvloed aan neurologische syndromen moet worden onderdrukt en wat niet kan worden onderdrukt zal sluw in diskrediet gebracht worden. Het is beter om elke uiting van een neurologische infectie te geven zijn eigen naam, zoals “MS”, “Alzheimer”, “Parkinson”, “ALS” en “Fibromyalgie”. En fonds legers van onwetende “experts” om het probleem te verdoezelen, terwijl boycotten, vuren, censureren, smeren en klaagt de weinige echte experts die weigeren om te verblijven in lijn. Big Pharma is in het bedrijfsleven om geld te verdienen, en het geld wordt gemaakt wanneer mensen ziek zijn, niet als ze gezond zijn. Iedereen die zich in de weg wordt verbannen naar de zijlijn. Octrooien worden gekocht en opgeborgen, zodat kuren nooit het daglicht zal zien.

Lees ook:   Klachten gezondheid TIPS!

3. patiënt belangengroepen.

MS-patiënt groepen zijn, zonder uitzondering, bevolkt met clueless individuen om de eenvoudige reden dat degenen die hun huiswerk gedaan en lees de desbetreffende onderzoek zijn verbannen door de groep. Ze waren altijd en ze zal altijd zo blijven, want dat is hoe groepsdynamica werkt. Zodra u aandringen op een oordeel buiten de mainstream, maakt niet uit hoe goed onderbouwd – u zult een paria, een paria zijn. Ze willen niet rogue activisten, “lone nutters ‘, waardoor ze een slechte naam. Ook de belangengroepen zijn harken in het deeg en worden gerund door mensen wiens belangrijkste zorg is dat contributie op tijd worden betaald. Geen MS, geen advocacy groep. Natuurlijk, als er ooit een lobbygroep aan te dringen op meer microbiologisch onderzoek met betrekking Multiple sclerose ontstaan, zullen ze worden gebrandmerkt “lunatic fringe” en hun inspanningen zijn tevergeefs.

4. MS “experts”.

Die “experts” weg met dus die zichzelf, omdat Big Pharma hen hun zegel van goedkeuring geeft in de vorm van subsidies voor onderzoek en de blootstelling medische media. Maar ze zijn alleen experts in het doen precies wat Big Pharma wil dat ze doen: verduistert de oorzaak van Multiple Sclerose! In ruil daarvoor, de “experts” krijgen regelmatig contant geld injecties voor hun “veelbelovend onderzoek” en andere goodies, zoals all-in vakanties naar exotische bestemmingen. Er zal nooit een behandeling voor MS totdat de schandaalonderbrekingen en nieuwe antibiotica ontwikkeld die beter zijn dan de enkele thans beschikbare antibiotica die de bloed-hersenbarrière werken. Zoals het nu is, is het meer dan twintig jaar geleden dat elk nieuw antibioticum werd ontwikkeld. Zodra bleek dat Minocycline geholpen met MS, de fabrikant, Lederle, verdrievoudigde de prijs.

Na lange overweging kwam ik tot de conclusie dat ten minste een cruciaal onderdeel van dit debâcle was te wijten aan een echte samenzwering – vooral een samenzwering van de stilte van de weinige MS onderzoekers helder genoeg om te beseffen dat de oorzaak van MS is gekend voor ten minste een honderd jaar. Zoals altijd het geval is met medische cover-ups, het blijft bestaan als gevolg van een mix van onwetendheid, onverschilligheid, lafheid en corruptie. Het spreekwoord zegt: “Wees niet toeschrijven aan kwaadwilligheid dat wat adequaat kan worden toegeschreven aan onwetendheid”. Al de “deskundigen” zijn echt geïnteresseerd in het wordt “experts”, niet genezen van Multiple sclerose. Maar het is nog steeds een samenzwering. Het is volkomen normaal dat samenzweringen om te slagen, omdat het leeuwendeel van de mensen die het zou kunnen wijzen op niet schelen, zijn te lui om te krijgen opgeleid of het gevoel te geïntimideerd uit te steken hun nek. Microbioloog Tom Grier noemt ze lafaards. Het feit dat de meeste samenzweringen in stilte worden vergemakkelijkt door een leger van “nuttige idioten”, met een belang in het onder het tapijt worden gehouden maakt het niet minder een samenzwering.

Vertaald door google

https://yournewswire.com/multiple-sclerosis-is-actually-lyme-disease-heres-why/

Gerelateerde berichten