22 oktober 2020

 

Britse Festivals getroffen door mazelen

Britse Festivals getroffen door mazelen

De regering van het Verenigd Koninkrijk roept jongvolwassenen op die festivals bezoeken zich te laten vaccineren tegen de mazelen.

In een nieuw bericht van de overheid is te lezen dat op meerdere festivals diverse gevallen van de mazelen zijn gemeld. Festivalgangers worden daarom gewaarschuwd voor ze grote publiekelijke evenementen bezoeken, aangezien dat lokaties zijn die zijn perfect lenen voor verspreiding van de mazelen.

In juni en juli van dit jaar werden alleen al 36 meldingen gedaan van de festivalbezoekers op na een evenement de mazelen opliepen meldt NME. De meeste, zestien, gevallen zouden zijn opgelopen tijdens Glastonbury. Ook bij festivals als NASS festival (zeven), Triplicity Music and Arts Festival (zes) en Tewkesbury Medieval Festival (drie) liepen bezoekers de mazelen op.

Festivalbezoekers worden opgeroepen zich te laten vaccineren voor het ‘extreem besmettelijke virus’. Jongeren en volwassenen worden daarom gevraagd alert te zijn op symptomen zoals uitslag en koorts en niet te komen naar een festival indien de symptomen bekend zijn.

In de eerste zes maanden van dit jaar zouden 234 patienten zijn gemeld, in verhouding tot slechts 54 in dezelfde maanden van 2015.

https://www.telegraaf.nl/filmenuitgaan/26370503/__Britse_Festivals_getroffen_door_mazelen__.html

Ehm daar zijn we toch allemaal al tegen gevaccineerd?
Nog een keer dan…?

Green Evelien:

Lees ook:   Dr Joe Dispenza (2020) - CORONAVIRUS 😷💉 [THEY DON'T WANT YOU TO KNOW THIS❗]

Gerelateerde berichten