web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNGezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Chemtrail griep heb jij hem al?

 

Je voelt je ziek, je neus zit verstopt, je lichaam doet zeer, je bent zweterig, je hoest wat, je niest en je hebt niet genoeg energie om je bed uit te komen.
Het is niet de griep volgens Dr.Len Horowitz.
Hij zegt dit niet omdat zijn mening gebaseerd is op een samenzweringstheorie, maar op een samenzweringsfeit.
De Universitair medisch onderzoeker dr. Horowitz, zegt dat in Amerika de overheid samenwerkt met de grote farmaceutische bedrijven, om grote delen van de bevolking ziek te maken.
De standaard media verteld dat ziekenhuizen niet verder komen met patienten die lijden aan vreemde bovenste luchtweginfecties, die helemaal niet lijkt op een virus.
Ze zeggen dat het een mysterieuze griep moet zijn en geen enkel griepvaccin zou hier tegen kunnen helpen.
Grote onzin zegt dr Horowitz. We hebben ditzelfde patroon ook gezien aan het einde van 1998 en het begin van 1999.
Met mensen die dezelfde klachten hadden als nu. Het is geen logisch viraal of bacterieel iets.

Als het echt een bacteriele of virale infectie zou zijn, zou de koorts die het veroorzaakt, al snel afzakken maar dat doet het nu dus niet, de koorts blijft weken zo niet maanden aanwezig.

 

De krijgsmacht Research Institue of Pathology heeft een octrooi op de pathogene mycoplasma dat de oorzaak van de epidemie is.
Mycoplasma is niet echt een schimmel, niet echt een bacterie en zelfs niet een echt virus.
Het heeft nml geen celwand.
Het gaat diep in de celkernen waardoor het zeer moeilijk is om een immuunrespons tegen dit te kunnen activeren.
Het is z.g.a een biologisch wapen.
Het rapport over dit octrooi zegt dat het een chronische bovenste luchtweginfectie activeert en hetzelfde is als wat er nu speelt.

Chemtrails vernietigen uw immuunsysteem!
(Of zou het in samenwerking met een tekort aan zonlicht zijn en dus een tekort aan vitamine D??!!!)

Horowitz gelooft dat de chemtrails verantwoordelijk zijn voor de chemische vergiftiging en besmetting van de bevolking.
Welke vervolgens het immuunsysteem vermindert, afhankelijk van de blootstelling aan deze chemtrails.

Checkered Chemtrails | What in the World Are They Spraying? www.metalogicon.com/documentaries/#whatspray Why in the World Are They Sparying? www.metalogicon.com/documentaries/#whyspray:

Horowitz begon voor het eerst chemtrails te bestuderen, toen hij ze waarnam boven zijn woning in Noord Idaho.
Hij nam foto’s en hierna nam hij contact op met officiele instanties.
Hij werd van het kastje naar de muur gestuurd maar uiteindelijk ontving hij een brief van belangrijke toxicologen welke hem vertelden, dat er inderdaad sprake was van een bepaalde hoeveelheid ethyleen dibromide in de vliegtuigbrandstof.

Ethyleendibromide is een bekende menselijke chemische kankerverwekkend werd uit loodvrije benzine vanwege de kankerverwekkende effecten. Nu ineens is het verscheen in de jet brandstof die op grote hoogte militaire vliegtuigen uitzenden! ”

Ethyleendibromide komt uit de vliegtuigbrandstoffen welke onderdrukking van het immuunsysteem veroorzaken.
Dan heb je een mycoplasma microbe of een schimmel die dan bovenste luchtwegen ziekte veroorzaakt. Plotseling ontwikkel je dan bv een secundaire bacteriële infectie. Nu krijg je een shot met antibiotica, en de antibiotica zal ertoe leiden dat uw lichaam chemie zuur wordt, dus hierna krijg je bv huiduitslag en andere dingen, je lever zit dan bv vol met giftige stoffen en komt via uw huid in uitting door huiduitslag en men krijgt dan hyperallergene reacties. Ik heb collega’s in de Bahama’s, Bermuda, Toronto, British Columbia allen rapporteerden dezelfde bizarre strepen in de atmosfeer. Wat is er aan de hand is, is gewoon verachtelijk.
Ineens heeft men de mens volledig uit balans en geïnfecteerd door twee, drie of vier microbiële co-factoren alswel bedwelmd door een verscheidenheid aan verschillende chemische stoffen … en u bent plots iemand die chronisch ziek schijnt te zijn.

Lees ook eens:   Wie zit er achter Gates, a must read|!!!!!!

chemtrails kids, not contrails... I was looking at some today and I saw a drone fly right by:

De zwarte BEGROTING

“De Frank Kerk Congres hoorzittingen van 1975 belicht de Central Intelligence Agency biologische wapens loonbedrijven – Litton Bionetics en het leger Corp of Engineers, die waren bezig met het ontwikkelen en om gebruik te maken van verschillende biologische wapens op de bevolking. En dit alles gebeurt onder de zwarte operaties, geheime operaties, waar ze de financiering voor krijgen, en congres mensen zijn nooit echt op de hoogte waar dit geld naar toe gaat. Het is de zwarte begroting “, zegt Horowitz.

“En in de hedendaagse oorlogsvoering arena, waar de deskundigen in biologische chemische oorlogsvoering bijeen komen en bespreken vele manieren die ideaal zijn om oorlog te voeren vandaag de dag. Bv. men heeft een vijand, en hebben een plan.
Zij willen mensen die chronisch ziek zijn en afhankelijk van de staat zijn geworden, zodat zij in grote getale volledig de financiële middelen van het land ondermijnen.
En dan kun je erheen gaan met je legertje-medisch-expertise en je internationale medisch-farmaceutische kartel. Dan verkopen zij deze verslagen aan deze landen van de farmaceutische en chemische stoffen die ze nodig hebben om elke schijn van een gezonde functie te behouden.

Ze zijn helemaal leeg. Ze kunnen niet langer een militairie samenstellen. U maakt hierbij een afhankelijkheid om daarmee de bevolking te verzwakken, en een verzwakte bevolking is heel gemakkelijk te controleren. Dus je hebt de bevolking onder controle, en je maakt groot fortuin door dit te doen, versus gewoon opblazen met bv een kernwapen en verwoest hierna de infrastructuur die u nu dus bezit. U en uw collega’s bezitten die infrastructuur. U wilt zich ontdoen van de mensen. Je wilt je niet persé ontdoen van de infrastructuur ”

(Begrijpen we nu waarom zij Europa willen destabiliseren? Ze willen Europa voor zichzelf maar de inwoners niet)

Wie verantwoordelijk is?

“Wat ik nu vertel is geen speculatie. Als je naar de top expert analyse van militaire oorlogvoering kijkt, met inbegrip van het verslag van Iron Mountain – de familie Rockefeller is een van de belangrijkste spelers in deze samenzwering. Zij zijn een van de belangrijkste spelers in de wereld van genocide, wereldbevolking reductie. Dat is geen mysterie meer.

Rockefeller inrichting is gebaseerd op Rothschild geld en de koninklijke families.

Als je het niet rationeel of op een andere manier kan uitleggen, ik denk dat je dan moet beginnen met complottheorieën te overwegen en het negatieve label moet gaan elimineren, het negatieve label dat u hoort over complottheorieën die zijn gedemoniseerd samen met holistische geneeskunde. ”

Lees ook eens:   Amerika flipt om mazelen!

AMERIKA Vierde Rijk

De heersende criminele families maken groot fortuin door het lijden van de mensheid. De Rockefellers hebben de Amerikaanse geneeskunde gemonopoliseerd in de jaren 1920. Zij, samen met IG Farben, toonaangevende industriële organisatie in Duitsland, hield het monopolie op de wereld van de chemische en farmaceutische industrie.

De Rockefellers en IG Farben werkten samen voor de Tweede Wereldoorlog en tijdens de Tweede Wereldoorlog. Voor alle praktische doeleinden, de Rockefellers en IG Farben was het Derde Rijk.

Wie is betrokken? The Merck Pharmaceutical Company. Hun president, George W. Merck, was Amerika’s biologische wapens industrie directeur tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij werd persoonlijk benoemd door president Roosevelt en minister van Oorlog Stimson.

De nazi’s planden de Nieuwe Wereld Orde. Ze hadden er zelfs een term voor bedacht – “neue Ordnung”, wat betekent New Order, New World Order. Deze Nieuwe Wereld Orde, is de opkomst van het Vierde Rijk. Dit is precies wat ze voor ogen had en vervolgens heeft men dit op een wereldwijde schaal uitgevoerd. Het doel van het Vierde Rijk is de bevolking onder hun controle en genocide.

John D. Rockefeller, richest American of all time... worth 330 Billion in the 1800's. More than triple the net worth of the top 5 richest Americans today.:

John D. Rockefeller, richest American of all time… worth 330 Billion in the 1800’s. More than triple the net worth of the top 5 richest Americans today.

—-

Wanneer je onderzoekt wie de eigenaar van de chemtrail brandstof is, de brandstof bedrijfsleiders, kom je opeens in het rijk van de familie Rockefeller en de koninklijke families – Standard Oil en British Petroleum. En wat zijn hun andere agenda’s? Plotseling zie je nu hun documenten, waaruit blijkt wat zij hebben gefinancierd, historisch gezien, eugenetica, rassenhygiëne, genocide, ontvolking, gezinsplanning, moeder- en kindzorg – waar vaccins ze maken en leveren maar ook met de besmette bloed benodigdheden. Dit zijn de bankiers, dezelfde mensen die bloedbanken runnen, evenals de geld banksector run “, zegt Dr Horowitz.
“Ik verwijs naar een geweldig boek van Dr. John Coleman, die als Britse Secret Service-agent werkte op het hoogste niveau. En hij legde heel duidelijk uit wie die bedrijven bezaten. Het gaat allemaal terug, uiteindelijk tot het hoogste niveau van de koninklijke familie. De familie Bush, Rothschild familie, het Rockefeller geld, en de hele

99,99 procent van de Vrijmetselaars hebben geen idee wat ze echt zijn tot op het hoogste niveau. ze geven je meer kennis bij elke hogere graad van de Vrijmetselarij. Wanneer je voorbij de 33 graden bent aangekomen, krijg je de hoogste indoctrinatie in wat er de Ancient Arcana, de oude heilige kennis in het boek Healing Codes van de Bijbelse Apocalyps beschreven wordt. Dat is waar de duivel-aanbidders die deze planeet draaien zich nestelen.

Hoe komt iemand hoog in de maçonnieke organisatie? Door bloedlijnen. Je moet belangrijke royalty, belangrijke royalty, zijn, idealiter een afstammeling zijn of je bent iemand die heel dicht bij de royalty’s behoort, die de belangrijkste bloedlijnen zijn.

Lees ook eens:   Facebook en verplicht je naam en achternaam moeten gebruiken

Wat is hun doelstelling?

Wat is hun bedoeling met genocide? (moord op mensen) Als er een poging gedaan is om de bevolking van de planeet te verminderen, waarom is het dan nog niet gebeurt?

“Kijk eens naar landen zoals in Afrika, Derde Wereld landen die zwaar zijn belast, met HIV / AIDS. En bedenkt dat 73 procent van de HIV / AIDS-patiënten in Amerika vandaag de dag zijn zwart of Spaanse mensen. Statistisch gezien, 55 procent van de homo’s in Amerika zijn al dood. Zie je dat zij de ontvolking specifiek richten op minderheidsgroepen Natuurlijk. Want dat is wat er op dit moment gebeurt.

Ze willen niet helemaal volledig de bevolking elimineren, maar bepaalde bevolkingsgroepen. En is het niet, vanuit hun perspectief, geweldig? Ze hebben een geheime agenda over ontvolking dat niemand nog had opgepikt. Het is ideaalbeeld wat ze willen produceren.

Het gaat niet alleen om het geld. Ik denk dat er een satanische of kwade ideologie acht zit, omdat Nixon zelf zei, verwijzend naar de Rockefellers, – het gaat niet om het geld voor deze mensen, het gaat over macht.

—-

The Elite believe themselves to be rulers of this world along with the evil one. (picture of David Rockefeller - and the quote is very true) Rockefeller also owns and controls Monsanto. So of course Obama would sign the “Monsanto Protection Act.”:

john rockefeller quote - Google Search:

—-


Het Monopolyspel

Aan het einde van het Monopoly-spel, wat doe je dan? Een persoon wint, is eigenaar van alle onroerend goed, zij bezitten alle activa, ze hebben alle andere spelers weggevaagd en dan is het spel afgelopen. Je kunt het spel wegstoppen in je kast. Maar je hoeft dat niet op de planeet aarde.

Degene die wint aan het einde van deze Wereld Monopoly spel is ook diegene die de raad mag herschikken. Dan begint er een nieuw spel op het wereldschaakbord.

Werk dus aan je immuunsysteem

Ontgifting

Wij hebben allen gegeten van de Babylon oogsten en het giftige afval dat afkomstig is van Monsanto, dow chemical en Archer Daniel en al hun gemanipuleerde voedingsmiddelen en chemicaliën en de fluoriden en chloor, waarvan wij moeten ontgiften.
Ontgifting kan o.a. door middel van een limonade gemaakt van ahornsiroop en vers geperste citronen en cayennepeper.

Ontzuring

Om de chemie van het lichaam te veranderen van zuren naar meer alkalisch.
Een verzuurd lichaam is gevoeliger voor bacteriën en virussen en schimmels en kanker.
Kankercellen kunnen niet gedijen in een alkalisch milieu.
Cafeïne, nicotine, suiker, geraffineerde koolhydraten. alcohol, geneesmiddelen zoals bv antibiotica, rood vlees, stress zijn o.a. de belangrijkste oorzaken.
Verminder dit zoveel mogelijk.

Knijp citroensap uit in water. Citroen zorgt voor meer calcium, het verhoogt de ph waarde van het water van 7 tot 8.
Cayennepeper is idem goed voor het lichaam. Het ontgift ook.

Zorg voor meer zuurstof in het lichaam bv door te sporten en te bewegen.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥