web analytics
11:11 Dubbele getallen

De mensheid verdwijnt onder de oppervlakte van het water

De mensheid verdwijnt onder de oppervlakte van het water zoals een groot cruiseschip met al haar lichten nog aan. Dit is doodzonde, want het heeft de mensheid duizenden jaren gekost om zichzelf uit de modder omhoog te trekken, om nu alleen nog maar verder dan ooit erin terug te zinken.

De Illuminati bestaan uit kabbalisten die vinden dat ze de huidige maatschappij moeten vernietigen zodat ze een nieuwe kunnen bouwen, gestoeld op hun perversiteiten. Zowel Trump als Poetin lijken onder hun controle te staan. De wereldoorlogen worden kunstmatig in elkaar gefabriceerd. Hitler, Churchill, Franklin Roosevelt en Stalin waren allen agenten van de Illuminati.

Een Derde Wereldoorlog die waarschijnlijk zal plaatsvinden in 2021-2022 zal ervoor zorgen dat miljoenen nutteloze mee-eters deze planeet zullen verlaten en de wereldbevolking terugdringen naar het aantal van 500 miljoen zoals dat is voorspeld op de Georgie Guidestones. Ze bereiden nu het toneel voor zodat de oorlog zoals die al werd voorspeld door vrijmetselaar Alber Pike kan plaatsvinden.

De meesten van hen die overleven zullen worden gerekruteerd om de Illuminati te dienen. Begrippen zoals vrijheid, democratie, liefde, huwelijk en gezin zullen uit het menselijk geheugen worden gewist. Alle onroerend goed zal eigendom van de staat worden, dat wil zeggen, de Illuminati-bankiers en hun bondgenoten. Mensen zullen in een laboratorium worden verwekt en grootgebracht in scholen van de staat. Nooit zullen ze een gezin ervaren of weten wat liefde is.

Het is heel erg verdrietig om te moeten constateren dat alle sociale instituten dusdanig zijn ondermijnd dat overheden, scholen en bedrijven, overspel, pedofilie en gender verwarring aanmoedigen. De maatschappij wordt als dienaar hun satanische sekte binnen gezogen. Een kenmerk van een satanische sekte is dat het haar leden exploiteert en controleert door hen ziek te maken, zowel moreel als lichamelijk.

Hoe triest bovenstaande ook mag zien, het leven op de planeet aarde kent toch veel dingen die dienen als compensatie. Een groot aantal mensen geniet van de technologische vooruitgang en leeft materieel gezien comfortabel. En hoewel de waarheid wordt onderdrukt kan je toch nog steeds via internet met mensen communiceren. Doordat de Illuminati twee gezichtspunten sponsoren, het Communisme en het Zionisme (links en rechts) kan er af en toe toch wat licht doordringen.

Lees verder bij de bron

Lees ook:   “Censuur BigTech zeer zorgwekkend”

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button