web analytics

Kinkhoestuitbraken veroorzaakt door vaccins

Kinkhoestuitbraken veroorzaakt door vaccins

Kinkhoestuitbraken veroorzaakt door vaccinsUit een studie in het tijdschrift PNAS blijkt dat kinkhoestvaccins die sinds de jaren negentig worden gebruikt verantwoordelijk zijn voor kinkhoestuitbraken in de Verenigde Staten.
De laatste jaren verschijnen er vaak nieuwsartikelen waarin wordt gesteld dat niet-gevaccineerde kinderen de veroorzaker zouden zijn van uitbraken.
‘Parents Not Vaccinating Kids Contributed to Whooping Cough Outbreaks’ kopte TIME onlangs. Het tijdschrift verwees naar onderzoek in het Journal of Pediatrics dat was uitgevoerd door wetenschappers die financiële banden hebben met vaccinmakers Sanofi Pasteur en GlaxoSmithKline, de twee bedrijven die in de VS alle kinkhoestvaccins maken.
Keel
De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC geeft toe dat ongevaccineerde kinderen niet verantwoordelijk zijn voor de kinkhoestuitbraken.
Wetenschappers hebben nu geconcludeerd dat de effectiviteit van de DKTP-prik na ongeveer vijf jaar sterk afneemt. De oudere versie van het kinkhoestvaccin werkte langer, maar werd van de markt gehaald vanwege ernstige bijwerkingen zoals chronische neurologische aandoeningen.
Tijdens de nieuwe studie werden bavianen gevaccineerd tegen kinkhoest. Nadien bleek dat de infectie achterbleef in de keel van de dieren. Hoewel de bavianen zelf niet ziek werden, verspreidden ze de infectie onder soortgenoten die niet waren gevaccineerd.
Drager
“Als je pas gevaccineerd bent, ben je een asymptomatische drager,” vertelde hoofdonderzoeker Tod J. Merkel van de Food and Drug Administration (FDA) aan The New York Times. “Dat is goed voor jou, maar niet voor de populatie.”
De studie laat volgens de krant nog een zwakte van het vaccin zien, namelijk dat mensen die gevaccineerd zijn de infectie blijven verspreiden zonder zelf ziek te worden. Op die manier wordt de ziekte in stand gehouden en kunnen vaccinmakers blijven verdienen aan hun product.

Lees ook:   België euthaniseert meer dan 1.000 patiënten elk jaar zonder hun toestemming

Niburu.nl

Gezellig en daar betalen we allen voor…mega kosten verzekering en die klootzakken maar de boel oplichten…vuige vie&*^&%$%$##$
WTF dit schiet toch niet op zo?
WHY?????

Ik zei al ooit, de mensen die een griepvaccinatie krijgen zijn een virus bom voor hun omgeving ze geven een onnatuurlijk virus door…dat zich hecht aan oude virussen.

Daarmee Creëer je nieuwe virussen erg gevaarlijk, niemand weet hoe dit gaat uitwerken tzt.

Gevolgen zijn, vage virussen die blijven hangen langere tijd.
Ipv een week plat liggen door een griep heb je nu een vaag hangerig virus in je lijf dat niet weg kan of wil!
Kun je beter een week plat liggen met koorts!

Ik schreef al ooit iets over de ketting die langer wordt en afkort…door die virussen,  van vorig jaar(want een griepvaccin bevat de virussen van vorig jaar niet van nu nml) aan een nieuwe virus ketting gaan hangen…

Heb je de griep gehad met keelpijn hoofdpijn en buikkramp, en krijg je het nieuwe virus, omdat er een nieuwe (ketting) virus aanhangt, krijg je geen echt virus maar wel het nieuwe deeltje.
Dus het nieuwe deeltje is dan bv neusverkoudheid…je krijgt de vorige niet meer die had je al…
Maar wel het resterende die je nog niet had.
Gevolg, lappenmand gevoel…zwakjes maar niet echt ziek!
Hoop dat mensen eens kappen met die spuitzooi…
Ken er enkele die erg dom werden nadien!

Erg slecht voor de brains dus… o.a de rest is nog niet zo bekend hoewel?

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button