web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Het oude boek van Henoch was verboden in de Bijbel – het bevat gevallen engelen, reuzen

Het boek Henoch is slechts een van de vele bijbelboeken die zijn verboden en als vals worden beschouwd, dat geldt voor heel veel bijbelboeken, aangezien ze heel moeilijk te begrijpen zijn, veel fouten bevatten en gewoon ronduit fout zijn.

Het boek Henoch is echter een ander geval, er zijn weinig tot geen fouten, de gebruikte taal en grammatica is dezelfde als de Bijbel, het spreekt over engelen en wachters en het einde van de wereld, net als de Bijbel, dus waarom werd het verboden? met de anderen?

Henoch is vermoedelijk de grootvader van Noach, een zeer belangrijk personage in de Bijbel, die altijd in contact stond met God. Dat geldt ook voor Henoch, alleen heeft hij het in zijn boek over sinistere dingen.

In het boek worden vrij vaak gevallen engelen genoemd, engelen die naar de aarde kwamen en het verbodene deden, nml. met menselijke vrouwen sliepen, leven gaven aan sinistere reuzen, ja reuzen, reuzen zijn ook een belangrijke theorie in het Boek van Henoch, dat is nooit genoemd in de Bijbel. Gaat het ook over het einde van de wereld?

Bron

Men kan reuzen ook opvatten als de ”Groten der aarde”…mannen van naam werden zij ook genoemd. Groot kan wel totaal verkeerd zijn vertaald nml.

Lees ook:   Rood haar is uniek!
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥