web analytics

Het oude boek van Henoch was verboden in de Bijbel – het bevat gevallen engelen, reuzen

6f97caef92688aa776f56ceef9c416e3 via Angel-WingsHet boek Henoch is slechts een van de vele bijbelboeken die zijn verboden en als vals worden beschouwd, dat geldt voor heel veel bijbelboeken, aangezien ze heel moeilijk te begrijpen zijn, veel fouten bevatten en gewoon ronduit fout zijn.

Het boek Henoch is echter een ander geval, er zijn weinig tot geen fouten, de gebruikte taal en grammatica is dezelfde als de Bijbel, het spreekt over engelen en wachters en het einde van de wereld, net als de Bijbel, dus waarom werd het verboden? met de anderen?

Henoch is vermoedelijk de grootvader van Noach, een zeer belangrijk personage in de Bijbel, die altijd in contact stond met God. Dat geldt ook voor Henoch, alleen heeft hij het in zijn boek over sinistere dingen.

54013fb9e3c734714014f2aca245e3d4 via Angel-Wings

In het boek worden vrij vaak gevallen engelen genoemd, engelen die naar de aarde kwamen en het verbodene deden, nml. met menselijke vrouwen sliepen, leven gaven aan sinistere reuzen, ja reuzen, reuzen zijn ook een belangrijke theorie in het Boek van Henoch, dat is nooit genoemd in de Bijbel. Gaat het ook over het einde van de wereld?

Bron

Men kan reuzen ook opvatten als de ”Groten der aarde”…mannen van naam werden zij ook genoemd. Groot kan wel totaal verkeerd zijn vertaald nml.

Lees ook:   Onderzoek Naar Zonnestormen Door Oude Assyrische Astronomen

Gerelateerde artikelen

Back to top button