web analytics
...
BuitenaardsGeschiedenisU.F.O

UFO’s waargenomen boven Neurenberg Duitsland in 1561

In het voorjaar van 1561 waren veel mensen in en rond de Duitse stad Neurenberg getuige van een zwerm vreemde, vliegende objecten die in de lucht de strijd lijken aan te gaan. Een plaatselijke uitgever drukte een broadsheet af waarop de gebeurtenis werd vastgelegd en verbeeldde deze in een opvallende houtsnede. Dit korte maar intrigerende verslag herinnert ons eraan dat UFO’s door de geschiedenis heen vele vormen hebben aangenomen en niet altijd werden toegeschreven aan buitenaardse wezens. Zoals veel UFO-gebeurtenissen waren de waarnemingen boven Neurenberg rijk aan symboliek en speelden ze in op de hoop en angst van mensen op een manier die interessante vragen oproept over de aard van het UFO-fenomeen.

Lees ook:   4 Bizarre voorspellingen uit oude Indiase teksten

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept