web analytics
...

Nazi-soldaten waren allemaal in de war… Letterlijk

Nazi-soldaten waren allemaal in de war… Letterlijk

Men sprak over de Duitse soldaten die meth amfetaminen gebruikten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal dat werd verteld, was dat het medicijn voor hen was gemaakt, zodat ze werden opgehitst om te doden. Het lijkt erop dat de soldaten niet de enige waren die meth gebruikten. Het gerucht gaat dat Hitler dat ook deed.

Hij had een gekke dokter genaamd Morell. Het verhaal gaat dat Dr. Morell een gemakkelijke manier had om de Führer ’s ochtends op gang te krijgen en dat was hem te injecteren met wat hij multivitaminen noemde. Het probleem was dat het geen vitamines waren, het was speed… crack… meth… hoe je het ook noemde.

Geen wonder dat de gebeurtenissen in nazi-Duitsland zo gek werden. Velen in de binnenste cirkel van Hitler geloofden dat Dr. Morell een gekke kwakzalver was. Het gerucht gaat dat één van Hitlers andere dokters de man is die ontdekte dat de kleine goudzakjes van Dr. Morell helemaal geen multivitaminen waren, maar meth.

Suellen Ocean auteur van The Steinberg Conspiracy Series :

Boek één, schoorsteenbrand : https://www.amazon.com//dp/B00XDCPLEW

Boek twee, hete sneeuw : https://www.amazon.com//dp/B014XHUT1K

Boek drie, Herr Boy : http://www.amazon.com//dp/B014XHUT1K

Lees ook:   Vimana: 6000 Years Old Levitation Machines of Ancient India - Lost History

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!