web analytics
...
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Geloof

Dit verklaart ALLES… Een superbeschaving bestond in de prehistorie, toen gebeurde er iets GROOTS

Deze intelligente mensen leefden tot 100.000 jaar geleden. Bewijs gevonden in oude documenten van kaarten lijkt te suggereren dat er in verre tijden, vóór de opkomst van de bekende culturen, een werkelijk wereldwijde cultuur bestond. Nu weten we wat er met hen is gebeurd en waar we overblijfselen van hun cultuur kunnen vinden.

Lees ook:   Genesis gestolen uit het originele Egyptische Kemetic verhaal

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept