web analytics
...
Geschiedenis

Top-7 wereldberoemde portretten getransformeerd in levende mensen

In deze aflevering van AI-dingen – heeft iemand een aantal verschillende neurale netwerken toegepast in een poging om realistische gezichten van mensen te genereren op basis van beroemde schilderijen. In de resultaten zie je een schatting van het gezicht, dus ze kunnen die gezichten niet totaal perfect namaken maar het ziet er heel realistisch uit en het is cool om te zien!

Vanaf 1.28 min.

Lees ook:   Wat is de waarheid achter het alziende oog van de voorzienigheid?

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept