web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Is dit het bewijs van oude hightech bij Al-Naslaa? | Oude architecten

Dit ongelooflijke paar staande stenen van Al-Naslaa, bevindt zich in de Tayma-oase in Saoedi-Arabië en het ziet er natuurlijk uit als een enorme rots in tweeën gesneden met laserachtige precisie.

Sinds de formatie in 1883 voor het eerst werd ontdekt door Charles Huvor, heeft de formatie discussies aangewakkerd onder academici, alternatieve onderzoekers en toeristen, en velen zijn van mening dat waar we naar kijken het bewijs is van Ancient High Technology – precisiesteen snijden op zijn allereerste plaats beste.

Kijk eens hoe recht die snede is! De Tayma-oase is rijk aan geschiedenis met zelfs mogelijke banden met een Babylonische koning en het lijdt geen twijfel dat deze rots in het verleden de aandacht zou hebben getrokken, net als vandaag. Het toont een fantastisch voorbeeld van historische rotstekeningen, met wat eruitziet als een paard en een mens erop gegraveerd.

Daarom is de laserachtige snede opzij, het is archeologisch significant. Maar het is de rechte snede in het midden die echt tot de verbeelding spreekt, vooral omdat elke steen lijkt te balanceren op zijn eigen kleine stenen voetstuk. Beide balanceren onzeker naast elkaar, maar de stenen raken elkaar niet eens.
Dus, is deze rots in het midden van een Saoedi-Arabische woestijn een bewijs van Ancient High Technology? Is het zelfs door mensen gemaakt?
Of is het een natuurlijk geologisch wonder? Bekijk deze video voor meer informatie. Alle afbeeldingen zijn alleen voor educatieve doeleinden afkomstig van Google Afbeeldingen. 

Lees ook:   De buitenaardsen die de aarde bezochten en de mensheid maakten naar hun evenbeeld...
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥