web analytics
...
GeschiedenisMaatschappij & Psyche

Er zijn meer blanke slaven verkocht aan Noord afrika dan zwarte slaven aan blanke landen!..

Deel dit artikel aub!!
The Prager University, (Thomas Sowell) heeft met een statistische beschouwing een verhelderend inzicht gegeven in Slavernij en de samenstelling daarvan. Zijn bevindingen leidden tot een reflectie die meteen op onze eigen situatie kan worden toegepast.

Er is een tendens dat men bij slaven meteen denkt aan Nederlandse of Britse slavenhandelaren die zorg droegen dat zwarte slaven aan plantage houders werden verkocht als goedkope arbeidskracht. Alleen daar al zouden wat feiten recht gezet moeten worden. De Nederlanders en Britten waren vervoerders van de slaven. De slaven werden verhandeld op Afrikaanse markten door Arabieren.
images?q=tbn:ANd9GcRKOeagn4qpZn17JoUFr6_

De Arabieren kregen die slaven toebedeeld door dorpshoofden van Negerstammen die overtollige of ongewenste stamgenoten verkochten aan de Arabieren.
Een schip verhandelde dus koffie, zonder dat de investeerders die koffieplanten deden groeien. Ze verhandelden een produkt. Een schip verhandelde een ander produkt buiten het scala van alles wat van het ene naar het andere land werd vervoerd. Mensen, in dit geval slaven. Dat vervoer was mens onwaardig, geketend aan een dek!
images?q=tbn:ANd9GcR2lvXgiuoVjzOk3H_MF84

Zwarte mensen hebben niet het monopolie op de slachtoffer rol in questies van slavernij, als je de geschiedenis tegen het licht houdt. De Romeinen alleen al, lieten in SBeitla, hun slaven, lees onwillige overwonnenen, in de koper mijnen in Tunesié werken tot zij dood neer vielen. Zij vermaakten zich ook met slaven die als gladiatoren elkaar mochten afslachten.

Het Joodse volk maakte, getuige bijbel teksten, slaven van de overwonnen volkeren. Zij slachtte de mannen af en de vrouwen werden slavinnen.
images?q=tbn:ANd9GcT_yamAjcHu5SwsGW5e9qT

De maatschappij van de Inca’s en de Azteken draaiden op slaven en slavernij.

Slavernij is niet ras gebonden, alhoewel Amerikanen en donkere mensen in voormalige kolonies nog altijd graag met beschuldigende vingers wijzen naar het blanke ras. Dat is totaal uit kontekst denken en je verstoppen achter het slechte dat je voorvaderen is overkomen. Slavernij is er altijd geweest. Slaven waren niet alleen zwart of blank en ook de slavenhouders waren niet alleen zwart of blank.

In Azié , Poynesië was slavernij gewoon, je was meester en je had slaven, nog ver voor dat ook maar één blanke ooit Azié had betreden.

Lees ook:   ‘Seksafspraakje’ blijkt valstrik: jonge pedojagers mishandelen bejaarde man

Slavernij was legaal en bij wet geregeld in Saudie Arabië tot 1961.. 1961!!!

Er zijn meer blanken als slaaf verkocht aan Noord Afrika dan zwarten naar Amerika zijn gebracht. Dan praten we over de oorspronkelijk 13 staten. Blanken werden nog tientallen jaren gekocht en verkocht in het Ottoman keizerrijk, nadat de slaven (1866) werden bevrijd in Amerika.
screenshot_1115.png?w=672&h=372&crop=1

De piramides zijn gebouwd door slaven. Nu nog vandaag de dag (18- 10 – 2014)…. verhandelt Isis slaven in Sirïe! Vrouwen die voor een tientje worden verkocht van Christen mannen gedood door hen. Zij ‘huwen’ deze slaveninnen, misbruiken ze en scheidden weer van hen na gebruik door drie keer te zeggen’ ga ..ga ..ga.’ en dan worden ook zij gedood.

De Nederlandse vrouwen uit de Indonesië werden door de Japanners gebruikt als ’troostmeisje’ (lees prostitué) 1941- 1945 terwijl hun mannen stierven in kampen door of onder dwangarbeid.

images?q=tbn:ANd9GcSc_ggExlrDRcUVuuLd2gf

Er s niets nieuws onder zon. Slavernij is ongewenst en slecht maar niemand heeft monopolie op de slachtoffer rol. Los van de ongewenste karaktertrek die kennelijk bij elk menselijk ras aanwezig is die een ander ras gaat overheersen, zijn er toch wel wat aardige positieve effecten. Zou Obama president van de Vs kunnen zijn geweest als zijn voorvader niet door een stamhoofd aan Arabieren was verkocht? Zou Thomas Sowell professor van economische vakken zijn aan de UCLA, als zijn voorvaderen niet naar de Vs waren vervoerd? Wat te denken van zwarten zoals Michael Jackson, Tina Turner, Rihanne, Mohamed Ali, enz enz. hoeveel kans zouden die gehad hebben in Afrika?

Ik verafschuw slavernij in elke vorm, dus niet alleen de cliche van arme neger slaven, maar ook de slavernij van mensen die geknecht worden in een politiek en economisch bestel en elke dag met de pest in hun lijf naar hun werk gaan, als zij al werk hebben. De uitbuiting van jonge mensen, van oudere mensen, de bezuinigingen die niet anders uitgelegd kunnen worden dan het drijvend houden van een falend economisch bestel.

Lees ook:   Trap er niet in! Jensen

images?q=tbn:ANd9GcQKbUvXPZUnFAHHnH53dI_

De sex industrie, geloof me, niet elke medewerker/ster zit daar vrijwillig. Slavernij beperkt zich niet tot ras of kleur, maar openbaart zich in vele facetten.

Daarom: vergeet de onzin over zwarte Pieten. De Pieten waren zwart want de overwonnen Moros in Spanje waren zwart.’Sinterklaas, komt toch uit Spanje.’ De Pieten waren knechten van Sinterklaas, dus zwart. Dat is helemaal niet erg dat is een historisch gegeven. Iedereen die zich daar te lang mee bezighoudt is in mijn optiek een kruike zeiker, die slecht geïnformeerd, meningen spuit. Die Pieten hebben niets met slaven in Suriname of waar dan ook elders te maken..gewoon overwonnen Moros die eerst tot 1492 de Spanjaarden hadden geknecht en tot slaaf gemaakt. Spanje heeft 700 jaar Moorse overheersing weerstaan voor zij weer de zee werden in gedreven, vechtend van dorp tot dorp om Spanje weer Spaans te maken. Dat een bisschop dan wat knechten krijgt toebedeeld is een mazzeltje voor die Pieten. Ze hadden ook gedood kunnen worden of slaaf kunnen zijn voor minder milde figuren.
images?q=tbn:ANd9GcS3-30Xw3PoQInM-5bF3L_

Nog even en de Eskimo’s tekenen bezwaar aan dat Santa Claus zogenaamd op de pool woont zonder verblijfsvergunning en dat hij kleine mannetjes voor zich laat werken die hij elven noemt maar die in werkelijkheid dwergen zijn, waar hij geen belasting afdracht over voldoet. Fnv mengt zicht er meteen in en roept dat er geen pensioen voorziening zijn voor de Santa’s knechten (u leest het goed ..knechten ..zeg maar slaafjes), geen loon, geen rechten en lange werkdagen. Jaaah en waarom is die Santa blank…

De zwarte Pieten discussie en de onzin over dit soort gebazel verdoezelt de echte slavernij, van 8 tot 5 zonder rechten.. of die leuke Chinese produkten die zo goedkoop zijn want … die worden door kleine jonge handjes gemaakt, waarvan de eigena(a)r(es) nooit een onbezorgde jeugd zal kennen.

Slavernij is slecht en dat staat los van kleur… het is gewoon slecht!

San Daniel 2014

Deel dit artikel aub!!

https://plazilla.com/page/4295153307/er-zijn-meer-blanke-slaven-verkocht-aan-noord-afrika-dan-zwarte-slaven-aan-blanke-landen

Zo nu kunnen we de zwarte Pieten discussie of afsluiten, of zelf wat gaan eisen!

NEXT!!!!!!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept