web analytics
...
Gedichten van Angel-Wings

Je lach

6b8e46d0192546a8fac89d4edf0542b6 via Angel-Wings

Je lach
In je ogen ook
En om je lippen
Je glimlach zomaar
Als een traktatie
Je ogen diepgaand vorsend
JIJ
Een kleur?
In de war draai ik mij om
Trillend van teveel zenuwen
Weet ik niet waar te zoeken
Naar een schuilplek nabij
HELP
Hoe meer ik je wil
Hoe harder ik wegren
Je lach
En je ogen
JIJ
Een masterpiece
Van je ouders
Mag ik?

Lees ook:   Je was

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept