...

28 november 2021

 

Post Malone en grote zorgen

Dat Post Malone (24) geen aversie heeft tegen drank en drugs wordt wel duidelijk uit zijn songteksten. Maar bij een recent optreden lijkt de rapper net iets te ver te zijn gegaan in zijn nuttiging van de verdovende middelen. En zijn fans maken zich grote zorgen om hem.

“Ik hoop dat hij de hulp krijgt die hij nodig heeft”
Iedereen houdt wel van een feestje, maar Post Malone lijkt het een stapje te ver te hebben genomen. De rapper gaf een optreden en uiteraard hebben de fans filmpjes daarvan opgenomen. Het lijkt er echter op dat het niet zo lekker gaat met hem en zijn fans zijn dan ook erg bezorgd na het zien van het beeldmateriaal. “Mijn hart breekt voor hem”, klinkt het op Twitter. Ook wordt hij nu al vergeleken met overleden rappers als Lil’ Peep en XXXTentacion, maar ook met de laatste performances van Amy Winehouse.

Onder de tweet worden nog meer zorgwekkende filmpjes en reacties gedeeld. “Hij is nog veel te jong en we willen iemand zo getalenteerd als hij niet verliezen. Ik hoop dat hij de hulp krijgt die hij nodig heeft”, meldt één fan. “Ik zag hem live vorig jaar en toen was hij nog niet zo”, aldus een ander. Al gaat er ook een andere theorie rond: “Iemand zie dat zijn team heeft bevestigd dat het een theatrale versie is van hemzelf. Ik weet niet of dit waar is.”

Bron

Maar:

FANS HOEVEN ZICH NIET DRUK TE MAKEN OM POST MALONE: “IK BEN NIET AAN DE DRUGS”

GEEN DRUGS, WEL LOL
Post Malone vertelde zijn fans in Memphis dat hij gewoon lol maakte en niet aan de drugs is: “En dat is precies waarom ik niet helemaal kan los gaan tijdens shows, fucking vallen op de grond en lol trappen. Voor iedereen die zich zorgen maakt: ik waardeer de liefde en de steun, maar ik voel mij fucking geweldig en ik ben niet aan de drugs.”

Lees ook:   Jiddu Krishnamurti Crisis in Ourselves

THE RUNAWAY TOUR
Post Malone tourt momenteel de hele wereld over met The Runaway Tour. De wereldtour ging in september 2019 van start in Tacoma en eindigt op 2 juli 2020 in Londen. Op 20 juni staat hij op Pinkpop.

bron

Ik vind hem geweldig!
Ook sinds kort eigenlijk, wist ik veel wie die Post Malone was met zijn Rockstar nr?
Wat ik dus helemaal top vond.
Tekst niet zo maar die sound lekker relaxt wel.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Post_Malone

Maar dan hoor je nog wat nummers en toevallig allemaal oké en oh is dit ook van Post Malone?
Yes!

Ik heb maar een playlist aangemaakt.

Gave video’s ook nog eens.
Wel grappig als je dit beluisterd via je mobiele mp3 speler… 😉 Op 0.20 ahahahaha!
Nah niet zo nice tijdens het afwegen van je groenten, in de supermarkt…wel komisch!
Dat dan weer wel. 🙂

Cool die video!

Hij is gewoon een leuke gekkie of hij jokt!

Of tis un reptiliannnnnnnnnn 😮 😛

Echt, die vent kan gewoon een idool worden met tattoos op zijn ugly face… 🙂 nice face wel hoor…maar tis een cuty…
Het interesseerd hem helemaal niet.
Dat is knap wel.
Na trance is dit wel mijn 2e keus!
🙂
Niet negatief bedoeld als in tweede keus, maar als in op de tweede plek!
🙂

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten