web analytics
...
Egypte

Wat vonden archeologen in de Vallei der Koningen?

Na het verlaten van oude tradities, namen de farao’s van het Nieuwe Rijk een nieuw ontwerp voor hun graven aan. De Vallei der Koningen herbergt meer dan 60 van deze verschillend geconstrueerde graven, en sinds de negentiende eeuw zijn er waanzinnige hoeveelheden schatten ontdekt. Vandaag zullen we op Crunch deze mysterieuze graven in Vallei der Koningen verkennen en de verbazingwekkende ontdekkingen die archeologen in de loop der jaren in deze graven hebben gedaan.

Lees ook:   2000 jaar oude Dode Zeerollen onthullen dat de ark van Noach de vorm had van een piramide

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept