...

28 januari 2022

 

Hear Edgar Cayce’s voice giving an actual reading A.R.E. Massage

Bijzonder hier hoor je Edgar Cayce zelf een reading geven

De stem van Edgar Cayce opgenomen tijdens een gezondheidslezing. 442-2 Edgar Cayce

Voeg aan 4 gram alcohol toe:
2 gram Witchhazel
2 gram Russische witte olie
1 ounce Benzoë, tinctuur van Benzoë
1/4 ounce olie van Sassafras
1/4 ounce pure olijfolie
Schud deze elke keer samen voordat een kleine hoeveelheid wordt gegoten om te worden gemasseerd in dit deel van het lichaam zoals aangegeven, vanaf de 6e en 7e dorsale tot de 1e en 2e cervicale, en in die richting. Niet vanuit het cervicale gebied naar het dorsale, maar vanaf het 6e en 7e dorsale naar het cervicale – precies wat het lichaam zal absorberen, zie je?

We zouden ook na dergelijke manipulatie, dan massage, na de vierde of vijfde behandeling van deze verbinding, corrigerende maatregelen gebruiken of nemen in de uitlijning langs het cerebro-spinale systeem. Niet tegelijkertijd bewegen, in het aangegeven gebied, waar deze nodig zijn voor uitlijning, maar zoals het lichaam dit toestaat – zie je?

De reading is voor iemand met hernia!

Lees ook:   Door verplichte vaccinatie Alexander opgenomen in het ziekenhuis

Gerelateerde berichten