web analytics

Over covid en spike eiwitten e.d.

De verstrekte informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies of ter vervanging van het medisch advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.
Deze informatie mag niet worden gebruikt voor zelfdiagnose. Raadpleeg altijd uw arts voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling.

Verklaringen op deze presentatie zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration (FDA) of enig andere gelijke organisatie. Deze producten zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of preventie van welke ziekte dan ook. ROOT is een bedrijf dat is opgericht om mensen beter te laten begrijpen hoe gifstoffen en chemicaliën uw gezondheid kunnen schaden. In plaats van zich te richten op symptomen, richt ROOT zich op de onderliggende oorzaak met natuurlijke wellness.

Lees ook:   Apenstreken of broodje aap?

Gerelateerde artikelen

Back to top button